Life

Dan Negru, mărturii despre al 21-lea Revelion de la Antena 1: ”Nu a fost nicio strategie”

06.12.2020 | 08:17
Dan Negru marturii despre al 21lea Revelion de la Antena 1 Nu a fost nicio strategie
ADVERTISEMENT

Dan Negru a filmat în urmă cu numai câteva zile cel de-al 21-lea Revelion de la Antena 1, vorbind despre strategia pe care o aplică pentru a fi în continuare „regele revelioanelor”, așa cum a fost supranumit în ultima perioadă. 

Celebrul prezentator a filmat alături de vedete importante, anul acesta ediția fiind intitulată „Revelionul starurilor 2021”. Cei mai în vogă artiști ai momentului vor fi prezenți pe micile ecrane în noaptea dintre ani, în ciuda pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că a fost întrebat adesea dacă se anulează petrecerea de la Antena 1, mai ales că televiziunea a avut de suferit din cauza virusului din China, ca și alte multe domenii de activitate. Dar iată că Dan Negru revine pe sticlă și anul acesta.

Dan Negru, dezvăluiri despre Revelionul 2021 de la Antena 1

Totodată, acesta susține că nu a fost nicio strategie pentru a modera an de an Revelionul, în trecut fiind văzut în noaptea dintre ani și la TVR. Cu toate acestea Dan Negru a făcut istorie la Antena 1, vedeta precizând că prestigiul show-ului a fost mult ridicat și de online.

ADVERTISEMENT

„E al 21-lea an în care prezint Revelionul, dar nu a fost nicio strategie ca să fac asta. Ca să fiu fair play, am prezentat și Revelion la TVR, înainte de a ajunge la Antena 1. Dar continuitatea Revelionului cu Negru n-a fost o strategie.

Televiziunea din România, ca breaslă, nu are strategii, funcționează pe principiul «bara din față». Așa și eu cu Revelioanele. Culmea, online-ul a consolidat Revelionul meu cu celebrele virale «face Revelionu cu Negru».

ADVERTISEMENT

Fără on-line, care a construit imaginea Revelionului cu Negru, nu ajungeam la performanța asta în televiziune, pentru că televiziunea ca breaslă nu are strategii. E de azi pe mâine. Online mi-a construit imaginea asta de «rege al Revelioanelor»”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru click.ro.

Vedeta în vârstă de 49 de ani a pierdut multe spectacole anul acesta din cauza pandemiei, Revelionul trebuind să-l prindă pe o scenă din New York. Din păcate, prezentatorul a fost nevoit să dea înapoi avansul primit de la organizatori, însă este mulțumit că a reușit să-și drămuiască foarte bine banii.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a făcut mai puțină televiziune anul acesta, față de anii trecuți, show-ul său cu copii nemaifiind filmat din cauza pandemiei. Și pentru că a fost un an atipic pentru toată lumea, prezentatorul a mărturisit că a negociat mai mult cum și unde să facă televiziune.

Vedeta Antena 1 nu are niciun plan pentru noaptea dintre ani, fiind convins că „revelionul cu Negru va fi sport național”. Prezentatorul nu se gândește prea mult nici la anul viitor, singura sa supărare fiind că nu a mai apucat să meargă în vacanță.

ADVERTISEMENT