Life

Dan Negru, reacție nervoasă după ce s-a aflat cauza morții Cristinei Țopescu: “La colive ne pricepem”

17.02.2021 | 09:49
Dan Negru reactie nervoasa dupa ce sa aflat cauza mortii Cristinei Topescu La colive ne pricepem
ADVERTISEMENT

Dan Negru se declară “sâcâit” de televiziunile care nu știu să aprecieze adevărații profesioniști atunci când sunt în viață. Prezentatorul TV susține că “la colive ne pricepem”, după ce ne părăsesc marile valori, așa cum s-a întâmplat în cazul dispariției Cristinei Țopescu sau a regretatului Iosif Sava.

Reacția lui Dan Negru vine după ce, în presă, a fost făcut public raportul morții Cristinei Țopescu, dar și după ce a citit o știre despre Iosif Sava, regretatul muzicolog român, realizator de emisiuni radio și de televiziune Iosif Sava.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, reacție nervoasă după finalizarea raportului morții Cristinei Țopescu

“Toată ziua am văzut știri despre raportul morții Cristinei Țopescu, ‘cea mai iubită prezentatoare’. Apoi am văzut o știre despre ‘inegalabilul’ Iosif Sava, născut în februarie.
Ipocriți, noi toți! Cât timp erau în viața, ‘cea mai iubită prezentatoare’ nu și-a mai găsit locul în nicio televiziune și ‘inegalabilul Sava’ a fost dat afară din TVR. După moarte i-au făcut statuia asta. La colive ne pricepem”, este mesajul scris de Dan Negru, pe pagina de Facebook.

Raportul morții Cristinei Ţopescu, finalizat de medicii legişti. De ce a murit prezentatoarea TV

La un an de când a fost găsită moartă în casă, medicii specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au finalizat analizele toxicologice și pe cele anatomopatologice în cazul morții Cristinei Țopescu. Conform surselor medicale, Cristina Țopescu a murit în urma unui infarct miocardic, cauzat de grăsimea care a invadat mușchii striați ai cordului.

ADVERTISEMENT

“Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morții.

Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, au dezvăuit surse medico-legale pentru EVZ.ro, în urmă cu câteva zile, despre cauza morții Cristinei Țopescu.

ADVERTISEMENT

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Fata cunoscutului prezentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă, pe data de 12 ianuarie 2020, după ce o prietenă a sunat la 112, sperită de faptul că, de mai multe zile, nu reușea să mai ia legătura cu ea.

 

Tags: