Life

Dan Negru nu va prezenta Revelionul de la Kanal D? Care sunt primele informații

Dan Negru nu va apărea pe sticlă în noaptea dintre ani? Cine va modera Revelionul de la Kanal D, unde vedeta lucrează de câteva luni.
30.11.2022 | 07:31
Dan Negru nu va prezenta Revelionul de la Kanal D Care sunt primele informatii
Dan Negru nu va apărea pe sticlă în noaptea dintre ani? Cine va modera Revelionul de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator originar din Timișoara nu va prezenta Revelionul de la Kanal D? Care sunt primele informații despre petrecerea dintre ani și ce spunea moderatorul pe vremea când făcea audiență la Antena 1.

Dan Negru nu va apărea pe sticlă în noaptea dintre ani? Cine va modera Revelionul de la Kanal D

Dan Negru este cunoscut ca Regele Revelioanelor de la Antena 1, unde timp de 22 de ani a întreținut atmosfera în noaptea dintre ani. Anterior vedeta a prezentat 2 ani evenimentul la TVR, așadar are o experiență foarte mare.

ADVERTISEMENT

De când cu plecarea la Kanal D oamenii se întreabă dacă anul acesta va apărea pe sticlă și dacă va merge pe aceeași ”rețetă” ca și până acum. Este vorba de show-ul „măștilor” care au avut un mare succes la postul rival.

Potrivit paginademedia.ro, totul este incert în momentul de față, mai ales că prezentatorul nu a făcut nicio declarație. De asemenea, nici oficialii postului de televiziune nu au oferit amănunte pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Dan Negru nu va fi urmărit de români în noaptea de Revelion. Până acum Bursucu a fost gazda show-ului care a purtat numele de Roata distracției și unde au fost invitate numeroase vedete autohtone.

Dan Negru, ultimul Revelion la Antena 1

Dan Negru vorbea în urmă cu aproximativ un an de ultimul Revelion de la Antena 1, care pentru prima oară a fost bătut în audiență de Pro TV. Prezentatorul de la Kanal D a ținut să sublinieze că are o datorie morală.

ADVERTISEMENT

„E ultimul an în care prezint show-ul cu măşti! E datoria mea morală să spun că ideea măştilor e din România anilor ’80 când se numea Cu Mască, Fără Mască.

 Am revigorat ideea după 40 ani, în 2012 şi anul asta o prezint pentru ultima dată”, a scris omul de televiziune pe pagina de Facebook la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Dan Negru are două emisiuni pe postul turcesc, unde se bucură de foarte mare audiență. Vedeta este gazda quiz show-urilor Jocul cuvintelor și Tu urmezi.

ADVERTISEMENT
Tags: