Life

Dan Negru pleacă de la Antena 1 la Kanal D. Mutarea anului în televiziune!

După 22 de ani de colaborare cu Antena 1, Dan Negru părăsește trustul Intact, aceasta fiind mutarea anului în televiziune. Prezentatorul va avea o emisiune la Kanal D. 
24.01.2022 | 10:11
Dan Negru pleaca de la Antena 1 la Kanal D Mutarea anului in televiziune
Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de colaborare. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Noul an aduce schimbări în echipa Intact. Conform paginademedia.ro, unul dintre cei mai longevivi prezentatori ai Antenei 1, Dan Negru, a ales să părăsească televiziunea care l-a consacrat și să semneze cu postul rival.

Dan Negru a semnat cu Kanal D

Moderatorul show-urilor de succes din noaptea dintre ani va avea propria emisiune la postul turcesc de televiziune, Kanal D.

ADVERTISEMENT

După peste două decenii petrecute în grupul de televiziune deținut de familia Voiculescu, realizatorul își va oficializa transferul la postul deținut de Dogan în doar câteva zile.

Prezentatorul a ajuns la Antena 1 în 1999

În cei 22 de ani petrecuți la Antena 1, după ce în 1999 părăsea TVR, Dan Negru se laudă cu un portofoliu consistent de emisiuni de divertisment la cârma cărora a fost, timp în care a prezentat și 22 de Revelioane, format care, datorită ”Scenei misterelor”, s-a vândut și în Ungaria și în Ucraina.

ADVERTISEMENT

Show-urile măștilor dintre ani au câștigat mereu în topul audiențelor, mai puțin la trecerea din 2021 în 2022, atunci când Pro TV a fost lider de piață cu ”Protevelionul”.

În anii petrecuți în trustul Intact, Dan Negru a adus pe micul ecran în jur de 30 de formate de diverstisment, la unele dintre ele, precum ”Next Star”, ”Plasa de stele” și ”Șerifi de România” a fost și coautor, pe lângă rolul de moderator.

ADVERTISEMENT

Însă prima emisiune prezentată de timișorean a fost ”Academia vedetelor”, urmând apoi să fie și la cârma show-urilor ”Bate palma”, un format internațional, și ”Ciao, Darwin”.

Show-urile prezentate de Dan Negru

Lista emisiunilor prezentate de Dan Negru este însă foarte lungă. În cei 22 de ani petrecuți la Antena 1, prezentatorul a mai adus în fața telespectatorilor și următoarele formate TV: ”Marea provocare”, ”Competiția”, ”O seară de vis”, emisiunea în care a avut-o alături pe Mihaela Rădulescu, ”Ziua judecății”, ”Jocuri la Saint Tropez”, ”Echipa fantastică”, ”Cu banii jos”, ”Câștigi în 60 de secunde”, ”Șerifi de România”, ”Next Star”, ”Plasa de stele”, ”Demascarea”, ”Secret Talent”, ”Scena misterelor- show-urile de Revelion”, ”Vreau să fiu mare”, ”Ghicește vârsta”, ”Legendele” și cele 12 Teledonuri.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, Dan Negru a mai prezentat și emisiunile sezoniere ”Liga Fantastică” și ”Go! Vreau să fiu stewardesă”. Proiecte la care se adaugă și emisiunile speciale de Paște, Crăciun ori 8 martie.

Însă, cel mai longeviv show la cârma căruia a fost, pe lângă serile de Revelion, timp de 11 ani, ”Te pui cu blondele”, acesta fiind un format internațional.

De asemenea, în timp ce făcea parte din trustul Intact, Dan Negru prezenta emisiuni și încă o va face și în Moldova. Moderatorul apare la Prime TV cu show-uri precum ”Vrei să fii miliardar”, ”Star Factory”, ”Deal or not deal” și ”Roata norocului”.

ADVERTISEMENT