News

Dan Negru, reacție după cazurile de infectare cu COVID de la Acces Direct. ”Sunt bine-mersi”

24.07.2020 | 09:30
Dan Negru reactie dupa cazurile de infectare cu COVID de la Acces Direct Sunt binemersi
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de televiziune, Dan Negru, a avut o reacție surprinzătoare legat de cazurile de infectare cu coronavirus de la Acces Direct. Vedeta a mărturisit că a fost sunat de mai mulți jurnaliști care l-au întrebat cum se simte după ce a luat virusul, însă răspunsul său i-a lăsat mască.

Prezentatorul Antena 1 s-a amuzat copios și a dat o replică în stilul său caracteristic. Dan Negru a dorit să le spună fanilor de pe Facebook că nu a intrat în contact cu „vedeta emblematică” a postului și mai mult decât atât, nici măcar nu o cunoaște personal pe Vulpița.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a declarat că nu a intrat în contact cu persoanele confirmate pozitiv în emisiunea „Acces Direct”, starea sa de sănătate fiind una foarte bună. Concret, nu era vorba despre el, ci despre femeia din județul Vaslui făcută vedetă de Mirela Vaida.

Dan Negru, reacție după ce s-a spus că are coronavirus

„Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerându-mi o declarație. «Despre ce?», i-am întrebat.
«Păi, cum te-ai infectat și cum te simți» mi-au răspuns.

ADVERTISEMENT

Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Titlul era: «După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei, să facă COVID». Le-am spus că sunt bine-mersi. Nu eram eu!

P.S. N-am întâlnit-o niciodată în realitate pe doamna Vulpița. Despre dânsa era titlul”, a fost mesajul lăsat de Dan Negru legat de infectările cu COVID-19 din platoul „Acces Direct” de la Antena 1.

Acces Direct, vedete diagnosticate cu noul tip de coronavirus

Reacția fostului om de radio vine după ce Veronica Stegaru și soțul ei, Viorel, au fost confirmați pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Femeia a fost plecată timp de o săptămână la Blăgești, județul Vaslui, ca la întoarcerea în Capitală să înceapă să se simtă rău.

Vulpița a revenit în București cu trenul, primele simptome fiind stările de greață și durerile de cap. Potrivit unui comunicat de presă emis de postul de televiziune și un reporter din echipă are COVID-19. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, nu are coronavirus, rezultatul fiind negativ.

„Au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Din fericire, nici cei doi invitați confirmați, niciun alt membru al redacției nu au simptome de îmbolnăvire sau nu au o stare de sănătate depreciată”, se arată în respectivul comunicat.