Dan Negru, revoltat după accidentul din Braşov, în care au murit patru oameni: ”Nimic nu e mai nefiresc decât să îţi pierzi copilul”

Tragedia de astăzi din Braşov în care un autocar plin cu 31 de oameni a fost implicat într-un grav accident de circulaţie a revoltat multe persoane. Printre ele se află şi Dan Negru,...
18.06.2016 | 00:01
Dan Negru revoltat dupa accidentul din Brasov in care au murit patru oameni Nimic nu e mai nefiresc decat sa iti pierzi copilul

Tragedia de astăzi din Braşov în care un autocar plin cu 31 de oameni a fost implicat într-un grav accident de circulaţie a revoltat multe persoane. Printre ele se află şi Dan Negru, prezentatorul emisiunii ”Next Star”, în care cunoaşte în fiecare ediţie foarte mulţi copii talentaţi.

”În anii mei de Next Star am întâlnit sute de copii care străbat ţara în autocare prăpădite ca să ajungă la concursuri artistice. Efortul lor e uluitor, multora le cunosc poveştile! Copiii din accidentul de azi au plecat din Iaşi spre Arad spre un concurs muzical. Încercând să străbată o ţară lipsită de autostrăzi! Sufletele lor apasă conştiinţa ălora care au fi putut să construiască şosele şi autostrăzi în toţi anii ăştia. Începând cu toţi preşedinţii de ţară! O ţară ticsită de cruci pe marginea şoselelor. Nimic nu e mai nefiresc decât să-ţi pierzi copilul! Dumnezeu să le dea putere celor rămaşi!”, a scris Dan Negru supărat pe pagina sa de socializare, iar răspunsurile nu au întârziat să apară:

”Doamne Fereste de asemenea tragedii! Dumnezeu să aibă grijă de sufleţelele lor mici şi să le dea putere părinţilor sa treacă peste!”, i-au scris prietenii prezentatorului TV.

Patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil, şi-au pierdut vieţile într-un accident rutier, în Braşov, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Alţi 27 de oameni au fost răniţi.

Sursă: www.spynews.ro

Tags: