Life

Dan Negru, scandalizat după ce vedetele au făcut coadă în fața unui guru indian! L-a făcut praf și pe ministrul Agriculturii

Dan Negru s-a declarat scandalizat după ce, zilele trecute, un guru indian a reușit să strângă mai toate vedetele din România cărora să le vorbească despre ecologie și salvarea solului.
23.04.2022 | 17:40
Dan Negru scandalizat dupa ce vedetele au facut coada in fata unui guru indian La facut praf si pe ministrul Agriculturii
Dan Negru, reacție dură după ce un guru indian a ținut prelegeri despre agricultură sustenabilă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Evenimentul care a avut loc la Arenele Romane a avut invitați de seamă din rândul vedetelor de la noi. Fie că vorbim de Andreea Esca, Mihai Morar, Andreea Raicu sau Sonia Argint, fie că discutăm de cele câteva de oameni care i-au ascultat vorbele, Sadhguru, un guru indian care duce o campanie pentru salvarea solului, l-a nemulțumit profund pe Dan Negru.

Dan Negru îl pune la punct pe guru-ul indian, dar și pe ministrul Agriculturii

Dan Negru, prezentatorul show-ului Jocul Cuvintelor de la Kanal D, a postat pe conturile sale de socializare o serie de mesaje care par să arate că este de-a dreptul scandalizat de succesul pe care l-a avut guru-ul indian Sadhguru în momentul în care a venit în România și și-a susținut prelegerea ecologistă.

ADVERTISEMENT

Fără să menajeze pe nimeni, Dan Negru l-a pus la punct și de ministrul Agriculturii din România, Adrian-Ionuț Chesnoiu – care s-a și văzut cu guru-ul indian ecologist-, și i-a explicat care este problema, de fapt, în România când vine vorba de pământ.

”Ministrul agriculturii și guru indian au ajuns la concluzia că 52% din pământul pentru agricultură este degradat și că legumele sau fructele sunt tot mai rare. Corect. Doar că ministrul a uitat să-i spună gurului motivul pentru care România nu are culturi rentabile de legume: HOȚIA!

ADVERTISEMENT

În România, hoții intră pe parcele și fură tot! Se fură și la marile exploatații agricole unde paza a ajuns cost asumat. Țăranii preferă culturi cu rentabilitate mică, dar rezistente la furt. Culturile de legume, alea pe care le deplânge guru’, sunt ținta hoților și paza lor ar creste mult costurile.

De asta producția de legume sau fructe e slabă în România: pentru că țăranii stau cu morcovu’-n fund de frica hoților. Dar n-o spune nimeni. Iepurașul și guru se duc, morcovul rămâne”, a scris Dan Negru pe contul lui de socializare.

ADVERTISEMENT

Dan Negru: ”Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool”

Dan Negru nu s-a mulțumit să dea de pământ cu ministrul Agriculturii, ci și cu oamenii obișnuiți care s-au înghesuit să îl vadă pe indian. Vedeta Kanal D a avut o izbucnire și la adresa modei din România făcând referiri străvezii la faptul că mulți adoptă stilul străin de viață.

”Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață pe whatsap câte o mantră. Când i-am spus să încerce și cu “Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare.

ADVERTISEMENT

Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. “Alungă spiritele rele” mi-a spus. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem… Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!”, a mai notat Dan Negru pe conturile sale de socializare.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Arenele Romane

Jaggi Vasudev, un guru indian cunoscut sub numele de Sadhguru, a reușit să strângă mii de oameni la un eveniment printr-un turneu mondial dedicat sensibilizării chestiunilor legate de sol, ecologie și agricultură sustenabilă. Dacă Dan Negru s-a declarat revoltat și scandalizat de idee, sunt însă vedete care au văzut și partea bună a celor petrecute în București.

”Arenele Romane au fost arhipline aseară, au fost, de fapt, Arenele Umane. Pline cu oameni care trăiesc conștient. Iar a trăi conștient înseamnă a ști că noi, azi, consumăm deja resursele copiilor nenăscuți încă. Da, nici măcar nu mâncăm din hrana copiilor noștri, epuizăm ceea ce Pământul avea pregătit pentru generațiile care încă nu s-au născut.

#SaveSoil este călătoria de 30.000 de kilometri , pe tot globul, pe care Sadhguru o face pentru a le vorbi pământenilor că peste 30-40 de ani, Pământul ne va da cu 40% mai puțină hrană decât azi, din care va trebui să se hrănească o populație în continuă creștere”, a explicat prezentatorul evenimentului, vedeta Antenelor, Mihai Morar.

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV s-a întâlnit și ea cu Sadhguru, pentru in interviu pe care îl vor difuza, probabil, la emisiunea pe care o prezintă. În public, pe lângă cele câteva mii de oameni s-au strâns zeci de vedete care susțin ideei ecologiste și care au vrut să afle mai multe despre agricultura sustenabilă.

ADVERTISEMENT
Tags: