Life

Dan Negru, scârbit de ce a găsit în cutia poștală dis-de-dimineață: „Cică din bani publici”

03.12.2020 | 14:30
Dan Negru scarbit de ce a gasit in cutia postala disdedimineata Cica din bani publici
ADVERTISEMENT

Dan Negru a postat o imagine pe contul său de Instagram cu mai multe pliante electorale și și-a exprimat revolta în legătură cu acestea, pentru că zi de zi dă de ele și s-a gândit câți bani dau politicienii pe afișe și pliante din fondurile publice.

Prezentatorul Antenei 1 le-a răspuns politicienilor care încearcă în acest fel să îi câștige încrederea și votul cu cuvintele fostului premier al Marii Britanii, Margaret Thatcher.

ADVERTISEMENT

„Așa arată cutia mea poștală in fiecare dimineață. Ticsită cu hârtii electorale. Cică din “bani publici”. Până pe 6 decembrie dați-le ălora care candidează vorbele lui Margaret Thatcher ( aia din The Crown ? ) despre “banii publici”, este o parte a mesajului care însoțește fotografia postată de Negru.

Dan Negru, despre banii publici cu citate din Margaret Thatcher

„Statul nu are niciodată altă sursă de venit in afara banilor pe care oamenii îi căștigă. Dacă statul vrea să cheltuie mai mult o face numai furând din economiile voastre sau taxându-vă mai mult. Nu e adevărat că “altcineva” va plăti ! Acel “altcineva” sunteți voi, mai devreme sau mai târziu ! Nu există “bani publici”, există doar banii voștri, plătitori de taxe și impozite”, este citatul la care face referire prezentatorul de televiziune pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când realizatorul tv ia atitudine cu privire la lucrurile care se petrec în societatea românească, mai ales când vine vorba despre politicieni.

dan negru
Dan Negru a arătat fanilor un morman de afișe electorale, arătându-se deranjat pe ce se dau banii românilor

Cum a comentat prezentatorul conflictul dintre artiști și Guvern

Dan a luat poziție și în conflictul iscat între stat și artiști pe fondul respectării măsurilor de siguranță sanitară impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„În scandalul ăsta cu artiștii și banii de la stat, hai să vă dau un nume de artist: ALMA GLUCK. N-ați auzit, așa-i? Născută la Iași, în 1884, a rămas în istorie că prima cântăreață de operă din lume care a reușit să vândă peste 1 milion de înregistrări.

La 16 ani a plecat în America unde a făcut o carieră uriașă! Americanii și-o revendică! Noi nici nu am auzit de ea.

ADVERTISEMENT

În 1918, când noi făceam Unirea, drepturile de autor ale cântecelor ei valorau peste 1 milion de dolari, o sumă fabuloasă în anii ăia. A murit la 54 de ani. În România e necunoscută”, a scris recent vedeta Antenei 1.

 

ADVERTISEMENT
Tags: