Life

Dan Negru și Florin Piersic, chemați să facă politică împreună. Răspunsul celor doi

Dan Negru și Florin Piersic au fost chemați să intre împreună în politică. Ce ofertă au primit, mai exact, cei doi și care a fost răspunsul lor.
23.01.2023 | 23:48
Dan Negru si Florin Piersic chemati sa faca politica impreuna Raspunsul celor doi
Dan Negru si Florin Piersic sunt prieteni foarte buni. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru și Florin Piersic sunt două dintre cele mai mari personalități din țară. Cei doi sunt cunoscuți publicului atât datorită profesiilor, dar și pentru prietenia care îi leagă de ani buni. Inclusiv politicienii îi îndrăgesc.

Dan Negru și Florin Piersic, propunere de a intra ”la pachet” în politică. Răspunsul celor doi

Prin prisma succesului său colosal, ”Regele audiențelor” a recunoscut la un moment dat că multe partide au încercat să-l ”vâneze” de-a lungul timpului, dar el nu s-a arătat interesat de a-și schimba profesia. Potrivit cancan.ro, de curând, prezentatorul a primit o nouă ofertă politică, iar de aceasta să se ocupe împreună cu marele actor, Florin Piersic, în vârstă de 86 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform sursei citate, lui Dan Negru i s-a propus să candideze la Primăria Timișoarei (loc unde-și are originile, de fapt, jurnalistul-n.r), din partea formațiunii lui Dan Voiculescu.

Însă, faimosul moderator de la Kanal D și actorul care va împlini peste câteva zile 87 de ani nu au acceptat să facă politică, ci să se axeze în continuare doar pe ceea ce i-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Cei care s-au gândit ca Dan Negru și Florin Piersic să își încerce norocul la Primăria Timișoarei s-au gândit că aceștia ar strânge multe voturi, fiind deja apreciați de către mulți români. De asemenea, au luat în considerare și amiciția lor.

Dan Negru: ”E trist că politica românească îi propune unuia ca Negru să candideze”

La finalul lui 2022, Dan Voiculescu l-ar fi contactat iar pe Dan Negru să-i propună să candideze la Primăria Timișoarei. A recunoscut-o chiar prezentatorul, care a mărturisit și că o dată la patru ani primește un astfel de apel. Însă, i se pare ”trist” că politica din România caută să câștige voturi pe spatele unor celebrități.

ADVERTISEMENT

”Cu câteva săptămâni în urmă m-a sunat Dan Voiculescu să-mi propună să candidez. La primăria Timișoarei mi se propune o dată la 4 ani candidatura.

Sunt partide serioase care mi-au propus candidatura în Parlament. Asta arată neseriozitatea politicii româneșți. Nu are nicio treabă notorietatea mea câștigată pe platourile de televiziune cu experiența mea în politică sau administrație.

ADVERTISEMENT

E trist că politica românească îi propune unuia ca Negru să candideze. E lipsă de seriozitate”, a declarat jurnalistul pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT