Life

Dan Negru, veste tristă după moartea lui Arşinel: “Televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască”

Dan Negru reacționează în urma veștii că marele actor Alexandru Arșinel a murit. Ce a transmis prezentatorul în exclusivitate pentru FANATIK.
29.09.2022 | 20:42
Dan Negru veste trista dupa moartea lui Arsinel Televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine sa o inlocuiasca
Ce spune Dan Negru despre moartea lui Alexandru Arsinel. Sursa foto: facebook, Antena 3, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestea că Alexandru Arșinel a murit l-a întristat pe Dan Negru. Prezentatorul a transmis un mesaj în exclusivitate pentru FANATIK.

Dan Negru, mesaj după moartea lui Alexandru Arșinel

Dan Negru crede că odată cu plecarea din această a lume a îndrăgitului actor, televiziunea pierde personalități care nu mai pot fi înlocuite de nimeni.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a subliniat că, de-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Florin Piersic i-au adus audiențe mari emisiunilor sale. Totodată, Dan Negru a punctat că Alexandru Arșinel n-a lipsit la niciun Revelion, din ultimele 25 pe care el le-a moderat, la Antena 1.

”Arșinel, ca Stela sau Florin Pierisc garantau audiențe tv. Televziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască.

ADVERTISEMENT

Din ultimele 25 de revelioane pe care le-am prezentat, Arșinel n-a lipsit niciodată și el e unul din cei cărora le datorez audiențe uriașe ale show-urilor tv”, a spus Dan Negru, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dan Negru, interviu cu Alexandru Arșinel despre momentul întâlnirii cu Dumnezeu

Pe contul său de facebook, Dan Negru a publicat un interviu video cu regretatul actor, în care Alexandru Arșinel vorbea cu el despre o posibilă întâlnire cu Dumnezeu și despre ce i-ar spune Acestuia. ”Azi a venit ziua…” a notat prezentatorul.

ADVERTISEMENT

”L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat “contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru în dreptul filmulețului atașat.

Alexandru Arșinel a încetat din viață joi seară, la vârsta de 83 de ani. Era bolnav de mai multă vreme și de mai bine de o săptămână era internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar din București.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel și-a lăsat în urmă soția, Marilena Arșinel, care este imobilizată la pat. Cu aceasta avea doi copii: Bogdan și Cristian Arșinel.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari actori ai României. S-a remarcat publicului atât prin numeroasele roluri, dar mai ales prin buna echipă pe care a format-o mulți ani cu regretata Stela Popescu.

ADVERTISEMENT