Fotbal intern

S-a decis situaţia lui Nistor. Ce se întâmplă cu Ioniţă!

Dan Nistor a avut o discuţie cu Iuliu Mureşan şi a aflat care este situaţia sa. În cursul zilei de marţi preşedintele echipei din Gruia va regla în totalitate problemele cu fotbalistul său.
08.01.2018 | 19:34
Sa decis situatia lui Nistor Ce se intampla cu Ionita
ADVERTISEMENT

Dan Nistor şi-a manifestat nemulţumirea faţă de tratamentul la care este supus la CFR Cluj de către Dan Petrescu şi a mărturisit că va cere în cel mai scurt timp o discuţie lămuritoare cu şefii echipei din Gruia. Vezi detalii. Dar FANATIK.RO a aflat că între timp fostul mijlocaş al lui Dinamo a avut o primă rundă de discuţii cu Iuliu Mureşan, urmând ca în cursul zilei de marţi cei doi să mai vorbească mai pe îndelete.

Contactat de către FANATIK.RO, Iuliu Mureşan a acceptat să ne vorbească despre Dan Nistor, dar şi despre posibilul transfr al lui Ioniţă la CFR Cluj. “Înainte de antrenamentul de luni am discutat câteva minute cu Dan Nistor şi am încercat să îl liniştim asupra situaţiei sale de la echipă. I-am spus clar că el rămâne un jucător pe care noi ne vom baza şi nu se pune problema să îl dăm la Dinamo”, a spus Mureşan.

ADVERTISEMENT

“E pe locul 11 cu cele mai multe minute jucate!”

În continuare, Iuliu Mureşan ne-a spus şi ce alte lucruri a mai discutat cu Nistor. “L-am asigurat pe Dan Nistor că Dan Petrescu nu are nimic cu el. Marţi voi mai discuta cu el mai pe îndelete, dar o să o facă şi Dan Petrescu. Nistor este jucătorul din lotul nostru care se află pe locul 11 la minute jucate. Are 986 de minute jucate în Liga 1. Înaintea lui Nistor sunt 10 fotbalişti cu puţin peste 1.000 de minute jucate. I-am mai spus că Dinamo nu ne-a făcut nici o ofertă, iar noi nu l-am propus pe la nici o echipă ca monedă de schimb”, a spus Mureşan.

În final, Iuliu Mureşan a dezvăluit şi care mai sunt şansele ca transferul lui Ioniţă să se perfecteze. “Pe zi ce trece şansele ca Ioniţă să ajungă la noi scad. Noi aveam un buget înainte de startul campaniei de transferuri, dar Costache şi Ţucudean ne-au costat destul de mult şi s-a mai dus din acest buget. Noi mai avem nevoie de o extremă, dar nu prea ne mai permitem să cheltuim bani mulţi şi pentru aducerea lui Ioniţă. Diferenţa faţă de oferta noastră şi de cât cere Astra este foarte mare“, a spus Mureşan.

ADVERTISEMENT