Fotbal intern

Dan Nistor a fost eliminat în Dinamo – Sepsi! Ratează meciul cu FC Botoșani

13.12.2019 | 22:24
Dan Nistor a fost eliminat in Dinamo  Sepsi Rateaza meciul cu FC Botosani
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a primit două cartonașe galbene și a fost eliminat din confruntarea cu Sepsi în minutul 73 și va rata următorul meci din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Botoșani.

Dan Nistor a fost eliminat și ratează meciul cu FC Botoșani

Dan Nistor a marcat golul lui Dinamo din partida cu Sepsi, dar a primit două cartonașe galbene și va rata meciul cu FC Botoșani din următoarea etapă.

ADVERTISEMENT

Iulian Călin a mai avut un moment tensionat în minutul 54 atunci când Rachid Bouhenna de la Sepsi a respins mingea din careu cu mâna și nu a dictat penalty, ci corner.

Din nefericire pentru arbitrul partidei, fanii „câinilor” au început să acuze arbitrajul, imediat după al doilea gol înscris de Karanovic, care a dus-o pe Sepsi în avantaj.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor a declarat la sfârșitul meciului că a fost viciere de rezultat: Din păcate al doilea galben l-am luat ușor, îmi asum vina, dar a văzut toată țara că a fost viciere de rezultat.

Penalty și roșu… la primul galben am avut o reacție mai dură la adresa arbitrului pentru că au fost multe faze împotriva noastră. Poate ratam penalty-ul, dar ne era foarte greu să jucăm în 10”.

ADVERTISEMENT

Dinamo, aproape de play-out

În urma înfrângerii cu Sepsi, Dinamo are șanse din ce în ce mai mici să prindă play-off-ul, dar poate spera că Gaz Metan Mediaș se va încurca în partida cu Poli Iași.

S-a văzut din nou importanța pe care Dan Nistor o are la Dinamo, iar imediat după eliminarea lui, Sepsi a întors scorul, formația din Covasna fără ocazii mari de gol până la eliminarea căpitanului de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ieșea de pe teren, Dan Nistor a fost aplaudat de fanii veniți pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT