Fotbal intern

Dan Nistor a fost la mormântul lui Hîldan: “E momentul să fim uniţi”

19.09.2018 | 16:27
Dan Nistor a fost la mormantul lui Hildan E momentul sa fim uniti

Jucătorul celor de la FC Dinamo Bucureşti, Dan Nistor, a fost la mormântul lui Cătălin Hîldan, împreună cu tatăl fostului jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare şi directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu. Înainte cu mai puţin de o lună de împlinirea a 18 ani de la trecerea în nefiinţă a lui Cătălin Hîldan, Dan Nistor a mers alături de câţiva fani acasă la Marin Hîldan, tatăl fostului căpitan din Ştefan cel Mare.

Dan Nistor a fost la mormântul lui Hîldan

Împreună cu acesta, au mers la cimitir pentru a-i aduce un omagiu fostului jucător. Jucătorul lui FC Dinamo Bucureşti a discutat despre situaţia grea de la club într-un moment emoţionant pentru el, după ce i-a aprins o lumânare “Unicului Căpitan”: “E momentul sa fim uniţi! Trecem printr-o perioadă mai dificilă şi e clar că toţi ne dorim să câştigăm şi să urcăm în clasament! În octombrie, se împlinesc 18 ani de la dispariţia Unicului Căpitan, este un moment trist pentru noi toţi.

Ce pot să spun este că port această banderolă cu mândrie şi cu onoare. Am aprins o lumânare în memoria lui Cătălin Hîldan şi am stat la poveşti cu tatăl acestuia care ne-a încurajat” , a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

“Dinamo a depus memoriu”

Nistor a mers la cimitir acolo unde este înmormântat Cătălin Hîldan după ce Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui FC Dinamo Bucureşti, a anunţat că oficialii clubului vor depune memoriu împotriva lui Gigi Becali, după ce a negociat cu Dan Nistor, jucător care este sub contract cu formaţia din Ştefan cel Mare: “Nistor nu ştiu dacă a scăzut în randament. Poate nu a mai fost acel Dan Nistor de la început, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic şi va reveni.

Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii. Ofertele publice reprezintă o interdicţie conform regulamentului. Vreau să vă spun că Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva FCSB şi împotriva domnului George Becali“, a declarat Bogdan Bălănescu la un post de televiziune.

Dan Nistor a fost la mormântul lui Hîldan alături de suporterii echipei, tatăl fostului fotbalist şi Ionel Dănciulescu. În fotografie, la cimitir
Dan Nistor a fost la mormântul lui Hîldan alături de Ionel Dănciulescu

Dan Nistor a fost la un pas de FCSB înainte ca echipa să fie eliminată de Rapid Viena din play-off-ul Europa League, iar Bogdan Bălănescu a anunţat că Gigi Becali va fi reclamat la Comisii.

Dan Nistor s-a născut pe 6 mai 1988 la Rucăr şi a început fotbalul la Curtea de Argeş, după care a mai evoluat la CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, FC Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj. Are 30 de ani şi o cotă de piaţă de 1.100.000 de euro.