Fotbal intern

Dan Nistor a marcat cu FCSB și a fost amfitrionul petrecerii din vestiar. Video

29.04.2021 | 23:25
Dan Nistor a marcat cu FCSB si a fost amfitrionul petrecerii din vestiar Video
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a marcat doar al treilea gol al său în acest sezon, dar reușita din minutul 63 a turnat plumb în ghetele celor de la FCSB și Universitatea Craiova a câștigat într-o manieră entuziasmantă disputa cu roș-albaștrii. După meci, Dan Nistor a dat tonul petrecerii în vestiar.

Om de bază la U Craiova, indiferent de cine a stat pe banca echipei, Dan Nistor își trăiește a doua tinerețe în Bănie și visează să ridice deasupra capului, pentru prima oară în carieră, trofeul de campion al României.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 32 de ani nu este doar unul dintre cei mai buni jucători, ci și sufletul petrecerilor de după victorii.

Explozie de bucurie după victoria cu FCSB

Alexandru Cicâldău și Dan Nistor au fost eroii Universității Craiova. Golurile celor doi au adus victoria alb-albaștrilor. La vestiar fotbaliștii lui Marinos Ouzounidis s-a descătușat, Nistor fiind cel care a dat tonul petrecerii.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost chiar o petrecere, ne-am bucurat un pic, dar nu am exagerat pentru că mâine o luăm din loc. Aproape toată repriza am jucat în 10 oameni asta arată că suntem o putere, Mai avem câteva lucruri de pus la punct, dar le vom rezolva.

Trebuie să câștigăm meciul de la Clinceni, se termină turul de play-off, apoi vedem cum stăm și ce avem de făcut”, a declarat Nistor.

ADVERTISEMENT

Cum a comentat Dan Nistor golul cu FCSB

Dan Nistor a marcat al treilea său gol din acest sezon în minutul 63 al meciului cu FCSB, cu o execuție de la 25 de metri care l-a surprins pe portarul Andrei Vlad. Practic portarul FCSB-ului și-a băgat minea în poartă.

”Am dat gol, s-a terminat 2-0, ce mai contează că a greșit Vlad, că am lovit-o eu foarte bine”, a comentat scurt fotbalistul Universității, reușita prin care a închis tabela.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul i-a dedicat reușita lui Paul Papp, fundașul oltean care a suferit o intervenție chirurgicală și nu va mai juca în acest sezon.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – Universitatea Craiova: 2,40 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT