Fotbal intern

Oficial. Dan Nistor a semnat! Primele declaraţii şi ce număr va purta

Dan Nistor este jucătorul lui Dinamo cu acte. Spune că s-a întors acasă şi explică de ce a refuzat-o pe FCSB. Ce număr va purta la revenire.
13.01.2018 | 15:46
Oficial Dan Nistor a semnat Primele declaratii si ce numar va purta

Dan Nistor este cel mai sonor transfer realizat de Dinamo în această iarnă. Va purta tricoul cu numărul 10, pe care îl preia de la Jeremy Bokila, jucător pus pe lista de transferuri. Spune că încrederea lui Miriuţă a cântărit decisiv în decizia sa.

“Am semnat pe doi ani şi jumătate. Sunt foarte bucuros, mi-am sunat şi soţia imediat după ce am semnat. M-am întors acasă, practic Dinamo e casa mea. Am vorbit cu domnul Miriuţă, mă bucur că m-a dorit foarte mult, e foarte important pentru mine.

Sper să ajut echipa să prindă play-off-ul. Nici nu vreau să mă gândesc că nu o să intrăm în play-off. Nu vreau să mai vorbesc despre perioada petrecută la CFR. Aşa au considerat unii, că trebuie să merg acolo. Nu ştiu dacă a fost greşit sau dacă a fost o decizie bună. Eu mă bucur că m-am întors.

Cu Dan Petrescu nu am vorbit după ce am plecat. Nu mi-a explicat de ce nu am jucat. Referitor la Steaua, am avut o singură discuţie atunci cu naşul meu, Mihai Pintilii. Atât a fost, nimic mai mult, nu mi-aş fi dorit să merg acolo. Am mai avut câteva oferte, dar nu m-au interesat; când am auzit că mă vrea Dinamo, am acceptat imediat”, a declarat Dan Nistor.

Dinamo i-a mai transferat în această iarnă pe Ivan Pesici, de la Hajduk Split, şi pe Aitor Monroy, jucător liber de contract, care ultima dată a evoluat pentru Petah Tikva. Daniel Popa, Mihai Popescu şi Vlad Olteanu au revenit după împrumuturi. Rivaldinho şi Bokila au fost excluşi din lot.