Fotbal intern

Dan Nistor a vândut bilete unor italieni la FCSB – Dinamo. Mrzljak i-a anunțat: ”El e Totti de România!” VIDEO

03.10.2019 | 17:05
Dan Nistor a vandut bilete unor italieni la FCSB  Dinamo Mrzljak ia anuntat El e Totti de Romania VIDEO
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a făcut baie de mulțime astăzi la casele de bilete de la stadionul Dinamo. Căpitanul ”câinilor” l-a depășit pe Mircea Rednic, care a cumpărat tichete anul trecut pentru fanii dinamoviști numai să se umple peluza. Liderul roș-albilor a vândut aproximativ 30 de minute bilete și apoi a stat încă cel puțin un sfert de oră la fotografii și autografe. Fanii au creat un rând așa cum se stătea în perioada comunistă la pâine sau la lapte în fața caselor pentru a face pe rând câte o fotografie cu vedeta din Ștefan cel Mare.

Dan Nistor a vândut bilete şi le-a făcut promisiuni fanilor înainte de FCSB – Dinamo

Dan Nistor nu a refuzat pe nimeni. Modest și apropiat de suporteri, a avut răbdare să vorbească cu fiecare dintre ei, să le dea autografe sau să se pozeze cu fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

”Suporter: Dane, batem și noi sâmbătă? / Nistor: Batem! Trebuie, nu?” a fost promisiunea pe care căpitanul lui Dinamo a făcut-o unui suporter în timp ce le vindea bilete.

Dan Nistor a vândut bilete unor italieni la FCSB - Dinamo
Dan Nistor a vândut bilete unor italieni la FCSB – Dinamo

Mrzljak, “impresarul” lui Nistor

Tot Nistor a oferit și faza zilei. A vorbit în engleză cu niște italieni veniți să viziteze pentru prima dată România și care au aflat că în această perioadă se joacă derby-ul din țara noastră. Vă redăm mai jos dialogul:

ADVERTISEMENT

Fan italian: Bună, vorbești engleză?
Nistor: Da, puțin.
Fan italian: Am venit să cumpărăm bilete.
Nistor: Câte vrei?
Fan italian: Două, pentru noi doi. Am venit din Italia să vedem derby-ul.
Mrzljak intervine: Ai venit să-l vezi pe Montini, nu?
Fan italian: (derutat, nu pare să știe cine e Montini) Este pentru prima dată când venim aici în România, omule.
Mrzljak: Ok, trebuie să ne dai 30 de lei. (n.r. atât costă două bilete la Peluza Cătălin Hîldan)
Fan italian: Poți să ne dai un autograf pe bilet? (n.r. i se adresează lui Nistor și îi spune numele lui)
Mrzljak: El e Totti din România (n.r. Dan Nistor).

Când au aflat cât de important este Dan Nistor pentru Dinamo, italienii n-au ratat ocazia și au făcut un selfie cu el ca să aibă amintire.

ADVERTISEMENT

”Sincer, nu mă așteptam să vină atâția suporteri la casele de bilete. Mă bucur, sunt foarte importanți pentru noi și sper ca la ora meciului să umple peluza. Pe teren e mai greu decât să vinzi bilete, dar cu ajutorul lor vor fi puternici și vom da totul sâmbătă. Nu mai țin minte când am vândut ultima dată ceva, când eram mic. E cel mai important meci al anului atât pentru noi cât și pentru suporteri, mai ales că se împlinesc 19 ani de la dispariția lui Cătălin și sper ca asta să-i motiveze foarte mult și să-i dedicăm victoria acolo Sus, unde este el. Măcar acum să ne dăm viața pe teren. Vor merge doar cei din galerie la mormântului lui, noi vom sta în cantonament”, a declarat Dan Nistor.