Fotbal intern

Dan Nistor anunță revoluție la Dinamo: „Dacă nu se schimbă ceva, plecăm! Ne este foame, vrem să mâncăm”. VIDEO

29.11.2019 | 23:54
Dan Nistor anunta revolutie la Dinamo Daca nu se schimba ceva plecam Ne este foame vrem sa mancam VIDEO
ADVERTISEMENT

Deși Dinamo a câștigat meciul cu Poli Iași (1-0, gol Perovic), Dan Nistor a vorbit la finalul jocului despre problemele financiare de la echipă. Internaționalul român susține că dacă restanțele salariale nu se vor plăti, atât el, cât și ceilalți coechipieri, vor pleca.

Dan Nistor anunță revoluție la Dinamo

Dan Nistor a declarat după meciul cu Poli Iași că jucătorii lui Dinamo sunt neplătiți de două luni, iar dacă situația nu se va schimba până în iarnă, vor fi plecări în masă de la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Nistor a făcut și un apel către fani, pe care îi așteaptă într-un număr mai mare la stadion.

ADVERTISEMENT

Ne este și nouă foame, vrem să mâncăm, mai aștept până în iarnă, daca nu se schimbă ceva, plecăm, și eu și colegii mei. Pe Ionuț Negoiță nu l-am mai văzut de un an, avem restanțe salariale de două luni și jumătate. Dacă nu vine Moș Crăciun, mă gândesc serios să-mi caut altă echipă, am un copil de crescut!

Mi-aș dori ca suporterii noștri să vină într-un număr cât mai mare la următorul meci. Cei de Facebook rămân doar pe Facebook. Cu siguranță mă vor înjura, dar vreau mai mult de la ei. Să vorbească mai puțin pe Facebook și să vină la meci. Simțim lipsa lor”, a declarat Dan Nistor după meciul cu Iași.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă situația financiară este delicată, Dinamo a reușit să urce pe locul șapte în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa antrenată de Dusan Uhrin se află la două puncte de FCSB și Gaz Metan, care se află, la egalitate, pe locurile șase, respectiv cinci, ultimele care asigură prezența în play-off la finele sezonului regular.

Tags: