Dan Nistor, aroganțe după ce Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României: ”Nu m-a deranjat că au strigat Steaua. Ei sunt în Liga a 4-a”

Adrian Baciu   
în Cupa Romaniei
24/09/2019, 18:50
Dan Nistor, aroganțe după ce Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României: ”Nu m-a deranjat că au strigat Steaua. Ei sunt în Liga a 4-a”

Dan Nistor a dovedit încă o dată, în meciul de Cupa României cu UTA, că este cel mai important și valoros jucător al celor de la Dinamo. Decarul alb-roșilor a marcat un gol și a dat două pase decisive în victoria echipei lui Dusan Uhrin de la Arad, scor 3-1, în șaisprezecimile Cupei României.

Dan Nistor, aroganțe după ce Dinamo a învins UTA: ”Nu m-a deranjat că au strigat Steaua. Ei sunt în Liga a 4-a”

Dan Nistor a fost omul meciului în UTA – Dinamo 1-3, meci contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. După meci, eroul ”câinilor” de pe Stadionul Motorul din Arad a aruncat săgeți arogante către rivala FCSB și fanii acesteia prezenți în tribune la meciul cu UTA.

”Dinamo este o echipă bună și s-a văzut în meciul cu UTA. Îmi doresc să ne calificăm mai departe. Sper să nu se mai repete acea rușine de acum un an. Sigur nu se va repeta. Se vede că Dinamo e o echipă puternică, joacă frumos. Acel meci cu Astra a fost doar un simplu accident”

”Am auzit că fanii din tribune au strigat Steaua, Steaua, dar nu m-a deranjat. Steaua este în Liga a 4-a, deci nu avea cum să mă deranjeze”, a spus Nistor după partida de marți.

Marcator cu UTA, colegul lui Nistor, Neicuțescu, visează să marcheze cu FCSB

Introdus pe teren în minutul 55 al meciului cu UTA, Mihai Neicuțescu (20 de ani), a marcat golul de 3-1 pentru Dinamo. La final de partidă, acesta s-a declarat bucuros de calificare, de gol și a spus că speră să înscrie și în campionat, cu FCSB.

”Știam că jucam cu o echipă bună, locul 2 din Liga 2. Nu au fost emoții. Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem mai repede. Felicitări fanilor locali pentru că sunt aproape de echipă. Am spart gheața, sper să o țin tot așa și să marchez și în campionat. E visul meu de mic să marchez cu FCSB. Sper să se întâmple în campionatul ăsta, dacă nu în tur, măcar în retur. Important e să câștigăm, nu contează cine o să înscrie.”, a spus jucătorul revenit la Dinamo de la Chindia.

Uhrin, fericit de calificare și nerăbdător pentru primul său derby cu FCSB
Uhrin, fericit de calificare și nerăbdător pentru primul său derby cu FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu

Uhrin, fericit de calificare și nerăbdător pentru primul său derby cu FCSB

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a fost fericit după succesul echipei sale de la Arad. Cehul a spus că echipa sa a întâlnit marți un rival puternic. Despre viitor, Uhrin spune că pregătește meciul cu Voluntari, apoi așteaptă cu nerăbdare primul său ”Derby de România”, cu FCSB.

A fost un meci foarte dificil, UTA a luptat și a jucat bine. Sunt fericit că au fost mulți suporteri. Nu am pierdut niciodată la Arad, deci e bine pentru mine să vin aici.

E un derby cel cu FCSB, dar trebuie să facem pasul cu Voluntari înainte de acest meci. Apoi, sper că va fi un meci foarte bun peste două etape. Va fi primul meu derby ca antrenor. Până acum l-am văzut doar la televizor.”, a spus tehnicianul alb-roșilor.

Închide ×