Sport

Dan Nistor, atac la coechipieri după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României Betano: „Unii nu au contract și s-au gândit în alte părți!”

U Cluj a pierdut finala Cupei României Betano cu Sepsi, iar la final Dan Nistor a lansat un atac subtil la adresa unora dinte coechipieri.
25.05.2023 | 00:36
Dan Nistor atac la coechipieri dupa ce U Cluj a pierdut finala Cupei Romaniei Betano Unii nu au contract si sau gandit in alte parti
Dan Nicolae Nistor si Jonathan Emanuel Rodriguez in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Universitatea Cluj, finala Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri 24 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

U Cluj a pierdut dramatic, la penalty-uri, finala Cupei României Betano contra lui Sepsi, deși a fost foarte aproape să încheie victorioasă loteria loviturilor de departajare. „Șepcile roșii” aveau o mână pe trofeu înainte ca Ze Gomes să execute lovitura decisivă, însă acesta a executat slab, iar Niczuly a reușit să pareze. Covăsnenii au înscris apoi, clujenii au ratat din nou, transformându-l pe portarul lui Sepsi în eroul serii.

Dan Nistor, atac la colegi după finala pierdută de U Cluj în fața lui Sepsi: „Tratăm fazele prea ușor, unii se gândesc la alte lucruri”

Extrem de dezamăgit de deznodământul finalei Cupei României Betano, Dan Nistor nu și-a ascuns nemulțumirea la flash-interviuri. Supărat de modul cum s-au tratat anumite momente ale meciului, el nu s-a ferit să-și atace coechipierii, pe care îi acuză că erau cu gândul în altă parte.

ADVERTISEMENT

”E dezamăgire, suntem frustrați. Am meritat să câștigăm, am avut ocazii. Tratăm unele faze prea ușor, pe unii îi înțeleg că nu mai au contracte și se gândesc în altă parte. Dar e păcat pentru suporteri. Îmi doream foarte mult acest trofeu, dar din păcate atât s-a putut.

Când vin atâția suporteri, trăiești fotbalul altfel. Pentru asta ne-am apucat de fotbal. Ne-am chinuit și în campionat, ne-am salvat de la retrogradare în ultimele etape, suporterii meritau acest trofeu.

ADVERTISEMENT

Asta este, trebuie să învățăm și sperăm să fim mai puternici pe viitor. Foarte mulți jucători își termină contractele, probabil vor veni alții. Trebuie făcute niște eforturi măricele pentru acești suporteri, dacă nu, ne luăm geamantanele și plecăm unde se dorește performanță”, a spus Dan Nistor la finalul meciului Sepsi – U Cluj.

Mijlocașul „șepcilor roșii” a vorbit și despe comportamentul portarului covăsnean Roland Niczuly înainte de executarea loviturilor de pedeapsă, când încerca să le distragă atenția clujenilor prin diverse gesturi.

ADVERTISEMENT

„Pe mine e greu să mă enervezi, am o vârstă. A vrut să-mi dea o momeală, dar l-am trimis eu la momeală. Chiar vorbeam cu băieții, că e un portar mic, dacă dai bine, n-are cum să apere”, a încheiat Nistor

Alex Chipciu nu e dezamăgit de ratarea Cupei: „Ăsta e fotbalul!”

Spre deosebire de colegul Dan Nistor, căpitanul Alex Chipciu a avut alt discurs după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României Betano. El spune că nu e dezamăgit de eșec și speră să ajungă din nou în situația de a mai juca având trofeul pe masă.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte aproape, am avut lovitura decisivă, dar ăsta e fotbalul. Personal, nu sunt deloc dezamăgit, pentru că am fost acolo. Dacă doar ne apăram și nu jucam nimic, eram. Așa, cred că le-am fost superiori.

Chiar nu sunt deloc dezamăgit, ăsta e fotbalul, aceste momente te întăresc. Sperăm să mai ajungem încă o dată aici. Cam atât, ce să mai zicem? Îmi pare rău, dar asta e viața, nu e făcută doar din momente bune. În general, e făcută din momente grele și 10% sunt cele frumoase.

S-a decis inițial că se vă bate la peluza celor de la Sepsi, pentru că acolo sunt mai multe camere. M-am supărat și am cerut să dăm cu banul, dar n-am avut noroc. Asta e viața, n-avem ce face. Înseamnă că viața n-a vrut să câștigăm în seara asta”, a declarat Alex Chipciu la finalul meciului Sepsi – U Cluj .

ADVERTISEMENT