Fotbal intern

Dan Nistor, avertisment pentru Dinamo: „O să piardă toată meciurile!”

24.07.2020 | 21:29
Dan Nistor avertisment pentru Dinamo O sa piarda toata meciurile
ADVERTISEMENT

Dan Nistor, fostul căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la fostul club.

Mijlocașul Universității Craiova crede că Dinamo nu are nicio șansă în meciurile care vor urma, dacă vor fi nevoiți să joace cu juniorii.

Totodată, acesta crede că ar exista o posibilitate, și anume să fie înghțat play-out-ului.

Dan Nistor, avertisment pentru Dinamo

Dan Nistor, fostul căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la fostul său club și îi avertizează pe „câini”: Din ce am auzit, sunt șanse foarte mari ca play-off-ul să se termine pe teren. În play-out este destul de greu, pentru că sunt mult mai multe meciuri şi aţi văzut ce probleme sunt la Dinamo, 

ADVERTISEMENT

Îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze. E adevărat, s-au făcut multe greşeli şi în trecut. Dinamo nu are ce să caute în această situaţie şi sper să nu meargă în liga a doua. 

Din punctul meu de vedere, cu juniorii n-au nicio şansă. Vor pierde toate meciurile. Dar poate va exista o soluţie, să se îngheţe play-out-ul”.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, săgeți către Dinamo

Ilie Poenaru vrea ca finalul campionatului să se joace pe teren, lansând un atac și asupra lui Dinamo: „Aş vrea ca Dinamo să se salveze pe teren, asta e dorinţa noastră, a tuturor, şi că nu se încearcă alte metode.

Pentru că nu este fair-play pentru celelate echipe care am muncit un an de zile. Se înceacă salvarea luI Dinamo, cum s-a încercat salvarea şi altor echipe. Vorbim de tradiţie, dar din păcate nu mai joacă tradiţia.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acum mă refer şi la noi, că suntem puţini marginalizaţi, că ce căutăm pe la Liga 1… Păi, căutam, am ajuns prin muncă, prin seriozitate, am demonstrat, am demonstrat numai pe teren, o demonstrăm şi acum.

Încă nu suntem salavaţi, dar suntem o echipă bună, o echipă redutabilă, care e în stare de a face rezultate foarte mari”.

ADVERTISEMENT
Tags: