ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo au încercat să îi împace pe Rednic și pe Gicu Grozav! Detalii din interiorul echipei

Autor: Eduard Nicolae Popa | 03.11.2018 | 21:57
Mircea Rednic și Gicu Grozav s-au certat în vestiar. Colegii au vrut să îi împace

Atmosfera a fost una extrem de tensionată în interiorul vestiarului lui Dinamo, după eliminarea uluitoare din Cupa României, în faza optimilor, în fața celor de la Csikszereda, scor 3-3, 8-9 după loviturile de departajare. Cel mai sonor nume tras la răspundere de către Mircea Rednic și conducerea „câinilor” a fost cel al lui Gicu Grozav.

ADVERTISEMENT

Grozav a fost atacat imediat după meci de către Mircea Rednic. Antrenorul nu l-a putut ierta pe atacant pentru faptul că a ratat o scăriță cu care ar fi putut încheia meciul la punctul cu var: “Dinamo i-a întins o mână şi lui Gicu Grozav şi tu vii şi te comporţi aşa? Cine nu-şi revine, să plece. O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului”, spunea „Puriul” după meciul cu echipa din Harghita. Astfel, la doar o zi după eliminarea cu Csikszereda, Gicu Grozav, alături de Teddy Mezague și Kino Delorge au plecat de la Dinamo.

Gicu Grozav, dat afară din Ștefan cel Mare de către conducere

Dacă Dinamo a anunțat pe cale oficială că echipa s-a despărțit „de comun acord” de Gicu Grozav, atacantul care a marcat de 5 ori pentru naționala României are o altă variantă. El susține că i-a fost impus să își rezilieze înțelegerea:

ADVERTISEMENT

„Nu Gicu Grozav a cerut rezilierea, ci Dinamo a vrut ca eu să plec! Ei au venit cu propunerea asta. Mi-au zis aşa: “Trebuie să reziliezi!” În momentul în care am acceptat să vin la Dinamo ştiam care era situaţia, echipa nu era pe locul doi şi cu Gicu Grozav s-a dus pe 12. Nu sunt un laş şi nu plecam de bunăvoie. Eu rămâneam şi muream împreună cu echipa dacă era cazul. Nu renunţam! Nu sunt, nu am fost şi nici nu o să fiu laş! Chiar nu aş vrea să vorbesc despre lucrurile care sunt la Dinamo pentru că mi-aş lovi colegii. Un peşte de la cap se împute”, a tunat Grozav, la un post de televiziune.

Grozav a plecat din cauza unui conflict cu Rednic

FANATIK.RO a aflat că mai mulți jucători, în frunte cu Dan Nistor, au încercat să îi împace pe antrenorul Rednic și pe Gicu Grozav, dar nu au avut succes. De altfel, declarația lui Grozav în acest sens este grăitoare: „Am vorbit cu Rednic după meci şi mi-a spus că îmi bat joc de el. I-am zis că nu aş putea să fac asta pentru că îl respect şi nu se pune problema să fac asta. La mine s-a văzut cel mai urât! Eu am dat prea tare, dar dacă dădeam gol nu se mai ajungea la asta. Eu o să ies mereu cu capul sus! Nu mi-am bătut joc şi îmi pare rău pentru suporterii lui Dinamo”, a spus sâmbătă atacantul.

ADVERTISEMENT

Primul meci al lui Dinamo în noua formulă, fără Grozav, Delorge și Mezague, va fi luni, de la ora 21:00, în deplasare, în compania celor de la FC Voluntari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!