Fotbal intern

Dan Nistor confirmă FANATIK: “Ne-au intrat ceva bănuți! Poveștile cu falimentul sunt de adormit copiii”

23.11.2019 | 16:18
Dan Nistor confirma FANATIK Neau intrat ceva banuti Povestile cu falimentul sunt de adormit copiii
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă duminică, de la ora 13:30 la Clinceni, împotriva Academicii în deplasare. Tensiunile din clubul lui Dusan Uhrin încep să se atenueze după ce FANATIK a anunțat că Ionuț Negoiță a plătit o parte din salariile restante.

Dan Nistor confirmă FANATIK: “Ne-au intrat ceva bănuți, s-au mai reglat un pic conturile”

Dan Nistor a confirmat informațiile FANATIK și spune că în acest moment atmosfera de la echipă este una foarte bună și este sigur că un club ca Dinamo nu va intra în faliment: “Situaţia începe să devină din ce în ce mai bună, chiar acum, ieri sau alaltăieri, ne-au intrat ceva bănuţi, s-au mai reglat un pic conturile, mai sunt ceva probleme, dar cu siguranţă avem promisiuni că se vor rezolva. 

ADVERTISEMENT

Astea sunt poveşti de adormit copiii cu falimentul şi cu mai ştiu eu ce. Am văzut prin presă că sunt datorii de 8-10 milioane, total eronat ce se scrie, ce se spune, dar asta este România şi e păcat că se întâmplă asemenea lucruri. Ieri ni s-a spus de la un domn din club, nu pot să vă dau numele, că până în iarnă Dinamo va avea banii la zi”, a spus Nistor la conferința de presă premergătoare meciului.

Dan Nistor confirmă FANATIK: "Ne-au intrat ceva bănuți! Poveștile cu falimentul sunt de adormit copiii"
Dan Nistor confirmă FANATIK: “Ne-au intrat ceva bănuți! Poveștile cu falimentul sunt de adormit copiii” FOTO: Dan Nistor il saluta pe Dan Petrescu dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti

“Vin şi sărbătorile, vine Moş Nicolae, vine Moş Crăciun. Mai e un pic până la iarnă şi trebuie să strângem acolo”

Căpitanul este impresionat și de efortul suporterilor de a aduna bani pentru Dinamo: “Am văzut că suporterii au strâns foarte mulţi bani, chiar nu mă aşteptam să strângă aşa de mulţi bani. Cu siguranţă dacă vor veni din ce în ce mai mulţi, i-am văzut şi pe cei din Afganistan că au postat un mesaj foarte frumos, ne bucurăm că sunt alături de noi şi cu siguranţă mâine cred că vom avea un stadion plin. 

ADVERTISEMENT

Alaltăieri ne-a intrat jumătate din cele două salarii şi mai avem un salariu jumătate plus bonusurile, plus chirii, dar v-am zis că până la Crăciun ne-au spus că vom fi la zi şi nu va fi niciun fel de problemă. E foarte bine, mai ales că vin şi sărbătorile, vine Moş Nicolae, vine Moş Crăciun. Mai e un pic până la iarnă şi trebuie să strângem acolo şi să vină Moş Crăciun pe la noi, ca să nu mai poată să ducă maşina“, a spus Dan Nistor.

Dinamo are nevoie neapărat de cele trei puncte de la Clinceni pentru a rămâne aproape de locurile de play-off. Pentru “câini” urmează o perioadă mai lejeră în care pot acumula puncte, astfel încât să urce în top 6. Echipa lui Uhrin va juca următoarele meciuri cu: Academica, Poli Iași, Chindia Târgoviște, Hermannstadt și Sepsi.

ADVERTISEMENT
  • 13.000 de euro pe lună este salariul lui Dan Nistor
  • 10.000 de euro este salariul lui Dusan Uhrin