Dan Nistor, declaraţia serii după Dinamo – Călăraşi 2-0: “Cred că am început play out-ul cu o victorie. Mă simt penibil”

Alexandru Năstase   
in Dinamo
08/03/2019, 22:42
Dan Nistor, declaraţia serii după Dinamo – Călăraşi 2-0: “Cred că am început play out-ul cu o victorie. Mă simt penibil”
Dan Nistor a marcat primul gol al dinamoviștilor în jocul cu Dunărea Călărași

Dan Nistor a oferit declaraţia serii după Dinamo – Călăraşi 2-0. Mijlocașul câinilor s-a bucurat pentru victoria echipei lui Mircea Rednic, dar nu era prea convins. Nistor a recunoscut că se simte penibil să evolueze în play out alături de Dinamo și nici tribunele goale nu îl încântă foarte mult.

„Cred că am început play out-ul cu o victorie, suntem bucuroși, sper încet să creem o echipoă. Sunt dezamagiți suporterii, nu am ce sa fac. Trebuie să-mi ajut echipa, deși jucăm în play out nu avem ce să facem. Ma simt penibil, să ținem capul în pământ și să nu mai jucăm fotbal ca in curtea școlii  fără spectatori. Mă simt penibil, vă zic cu mâna pe inimă, nu am ce face, trebuie să mergem mai departe și să o luăm de la capăt. Se încheagă echipa, a zis și dânsul, sperăm să închegăm o echipă bună pentru la anul. N-a luat gol, deci e ok, nu? Să sperăm că la următoarele meciuri va apăra foarte bine. Nu știu dacă sunt cel mai iubit, sperăm ca toți jucătorii să fim iubiți, să demonstrăm că merităm să fim la acest club”, a declarat Dan Nistor la puține momente după victoria cu Dunărea Călărași pentru Digi Sport

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Dan Nistor, declaraţia serii după Dinamo – Călăraşi 2-0

Ioan Filip a mers și el pe aceeași idee. Vrea ca Dinamo să joace cât mai bine în play out ca să-i convingă pe suporteri. „Cu siguranță meciurile viitoare vor fi la fel. Toate meciurile vor fi grele. E normal, o echipă ca Dinamo să aibă 900 de spectatori, nu suntem mândri. Prin jocurile noastre sperăm să-i aducem înapoi pe fani. Au venit 15 jucători noi, cu siguranță ne căutăm locul, nici eu nu sunt bătut în cuie, nimeni nu e bătut în cuie, trebuie să muncim la antrenamente. O echipă bună Călărașiul. Calitate bună, credc că au și un antrenor bun. Era mai importantă victoria în sezonul regulat”, a spus și Filip

  • 6 goluri a marcat Dan Nistor pe Dinamo
Închide ×