Fotbal intern

Dan Nistor a oferit declaraţia zilei. “De el îmi era cel mai frică, dar nu joacă duminică!”

09.11.2018 | 18:27
Dan Nistor a oferit declaratia zilei De el imi era cel mai frica dar nu joaca duminica

Dan Nistor, căpitanul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a oferit declaraţia zilei la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu FCSB, duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”. Mijlocaşul grupării din “Ştefan cel Mare” a fost întrebat cine este cel mai valoros jucător din lotul antrenat de Nicolae Dică, iar acesta a dezvăluit că se teme de Mihai Pintilii, dar acesta nu este apt pentru partida din etapa a 15-a.

Dan Nistor este finul lui Mihai Pintilii. Jucătorul lui FCSB lipseşte în derby-ul cu Dinamo Bucureşti de duminică, 11 noiembrie, după ce s-a accidentat în partida jucată de echipa naţională a României cu Muntenegru, scor 0-0, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, în Seria C, Grupa 4, din Liga Naţiunilor.

Dan Nistor, declaraţie amuzantă înainte de Dinamo – FCSB

“El (n.r. Mihai Pintilii) este singurul jucător de care mi-e teamă. Naşul meu, dar nu va juca duminică. De el mi-a fost cel mai teamă.  Sper ca la acest meci să ne bucuram alături de galeria noastră frumoasă. Este cel mai important meci din acest sezon, trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Putem să mai spălăm din rușine. Am pierdut și în Cupă…sper că acest meci să mai spele din rușine. Nu contează pe ce loc ești, un astfel de meci este important oricând”, a declarat Dan Nistor, în conferința de presă organizată de clubul dinamovist, vineri, la Săftica.

“Am văzut imagini de la stadion. Noi am fi mai avantajați, ei au jucători de calitate, Teixeira, Tănase, Man. Bizonul nu e jucător tehnic, e atacant, nu contează terenul. Dacă i-o aduci în fața porții și el se descurcă. “Am văzut gazonul, o să fie fotbal pe plajă, dar astea sunt condițiile. Jucăm unde decide conducerea”, a mai spus Nistor, în conferința de presă de vineri.

Bucuria lui Dan Nistor după un gol înscris pentru Dinamo

Dinamo – FCSB, duminică, 11 noiembrie, ora 21.00, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.