Fotbal intern

Dan Nistor, declarație incredibilă după victoria cu Dinamo: „Am glezna cât capul meu”. Foto-șoc

06.02.2021 | 23:47
Dan Nistor declaratie incredibila dupa victoria cu Dinamo Am glezna cat capul meu Fotosoc
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a făcut spectacol la interviul de după victoria Universității Craiova în fața lui Dinamo și a dezvăluit motivul pentru care a fost înlocuit de antrenorul Dragos Bon după 75 de minute de joc.

Universitatea Craiova a învins Dinamo cu 1-0 datorită golului marcat de Andrei Ivan în minutul 26, ceea ce i-a prilejuit un nou motiv de bucurie lui Nistor, care nu s-a despărțit în condiții amiabile de gruparea „alb-roșie” în urmă cu aproximativ un an.

ADVERTISEMENT

În tribunele stadionului Ion Oblemenco a fost prezent și grecul Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Universității Craiova după demiterea lui Corneliu Papură, care va fi prezentat oficial duminică.

Dan Nistor explică motivele înlocuirii din meciul cu Dinamo: „Am glezna cât capul meu”

Fost jucător al lui Dinamo, de care nu s-a despărțit în cele mai bune condiții, Dan Nistor spune că se bucură pentru cele 3 puncte care mențin Craiova în lupta la titlu, dar nu este mulțumit de prestația per ansamblu a echipei.

ADVERTISEMENT

„Prima repriză ne-a aparținut. Nu înțeleg de ce ne-am retras în actul secund, în schimb. Mă bucur că am câștigat cele 3 puncte, e cel mai important, asta contează până la urmă”, a spus Dan Nistor la interviul de la finalul partidei cu Dinamo.

În continuare, mijlocașul echipei oltene a clarificat și motivele pentru care a fost schimbat de antrenorul Dragoș Bon înainte de finalul meciului: a suferit o accidentare din cauza unei intrări mai dure a lui Răuță.

ADVERTISEMENT

„Glezna e aproape cât capul meu, din cauza asta am fost schimbat. Finul meu Răuță «m-a controlat», cine altcineva?”, a spus amuzat cel poreclit „Ceapă”.

Așa arătat glezna lui Dan Nistor la finalul partidei cu Dinamo. foto: captură Digisport

Dan Nistor despre Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Universității: „Nu l-am căutat pe Google, ce rost avea?”

Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Universității Craiova, a asistat din tribune la partida cu Dinamo, iar înainte de începerea meciului și în pauză, ca un semn de bun venit, de la difuzoarele stadionului se putea auzi muzică grecească.

ADVERTISEMENT

Acest fapt nu l-a impresionat pe Dan Nistor, care spune că, deocamdată, în vestiarul Universității se ascultă muzică românească.

„Deocamdată, ascultăm muzică românească în vestiar. Nu e problema mea câți antrenori se schimbă. Să sperăm că noul tehnician va aduce un plus echipei. Luni ne va spune ce pretenții are de la noi și ce își dorește. Nu l-am căutat pe Google, ce rost avea? O să ne întâlnim în curând”, a declarat Nistor în încheiere.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica – U Craiova: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT