Sport

Dan Nistor, declarație neașteptată după Rapid – Universitatea Craiova: „Va trebui să-l urechem pe Markovic!”

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, 2-1, în etapa 7 de Liga 1. La finalul meciului, Dan Nistor a avut o declarație neașteptată la adresa lui Jovan Markovic.
28.08.2021 | 23:53
Dan Nistor declaratie neasteptata dupa Rapid  Universitatea Craiova Va trebui sal urechem pe Markovic
Dan Nistor, declarație neașteptată după Rapid - Universitatea Craiova: „Va trebui să-l urechem pe Markovic!”
ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova, au marcat Markovic și Koljic. În timp ce unicul gol al Rapidului a fost semnat de Albu.

Dan Nistor, declarație neașteptată după Rapid – Universitatea Craiova

Dan Nistor susține că Universitatea Craiova a meritat victoria contra Rapidului.

În același timp, mijlocașul oltenilor a declarat faptul că Markovic va trebui „urecheat”, deoarece ratează prea multe ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului. Cred că am meritat victoria. În primul rând, cred că va trebui să-l urechem puțin pe Markovic, pentru că rateaza prea mult. Și azi a avut niște ocazii foarte mari.

Ne dorim cât mai mulți jucători să fie la națională. Mai toate echipele cred că vor avea șanse la play-off. Îmi doresc Rapidul în play-off”, a declarat Dan Nistor, la finalul partidei cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Valerică Găman: „Fotbalul românesc avea nevoie de Rapid în Liga 1!”

„Știam că o să vină, la un moment dat, golul. Mă bucur că am câștigat. A fost un derby, din toate punctele de vedere. Fotbalul românesc avea nevoie de Rapid în Liga 1 și îi urăm bun venit.

Eram într-o creștere, din punct de vedere al jocului, și cred că ar fi trebuit să avem etape în continuare. Mă bucur de fotbal și tot ce îmi oferă”, a spus Valerică Găman.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf: „Ne-am creat foarte multe ocazii!”

„Cred că mai important a fost meciul și nu ce s-a întâmplat după. Ne-am creat foarte multe ocazii, mai ales după cartonașul roșu primit de Rapid.

În prima repriză, nu am avut niciun fel de agresivitate. Nu înțeleg cum de, în repriza a doua, am arătat atât de bine. Mă bucur pentru echipă, pentru Koljic că a reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori ca ambele echipe să joace în play-off, având în vedere ce se întâmplă în tribune. Eu nu sunt supărat, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat în tribune.

Mai mult ne gândim la veniri. Da, o să fie transferați jucători. Mirko continuă, are contract, eu sunt foarte mulțumit de ceea ce a jucat. Sunt bucuros că am câștigat trei puncte, nu mă interesează că suntem prima echipă care marchează contra Rapidului”, a declarat și antrenorul Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT