Fotbal intern

Dan Nistor, declaraţii incredibile după Chindia – Dinamo 3-2: “Ne-au dat cu terenul în cap, m-am simţit ca ultimul om.” Ce a spus despre colegii lui. Video

16.08.2019 | 21:56
Dan Nistor declaratii incredibile dupa Chindia  Dinamo 32 Neau dat cu terenul in cap mam simtit ca ultimul om Ce a spus despre colegii lui Video

Dan Nistor a analizat jocul colegilor lui în Chindia – Dinamo 3-2, meci care s-a jucat în etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Căpitanul “câinilor” a oferit câteva declaraţii incredibile după ce formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a bifat a cincea înfrângere în campionat.

Dan Nistor s-a simiţit umilit după Chindia – Dinamo 3-2: “Nu este posibil aşa ceva”

La finalul meciului Chindia – Dinamo 3-2, Dan Nistor s-a luat de colegii lui şi a susţinut că echipa pare ca una în care jucătorii au fost aduşi de doar câteva zile. Căpitanul “câinilor” a reuşit să marcheze al doilea gol al echipei în meciul jucat la Ploieşti.

“Scorul este mincinos. Trebuia să fie un scor mai mare pentru adversarii noştri. M-am simţit ca ultimul om. A fost ca atunci când mă alergau oamenii prin parcuri la juniori. Nu este posibil aşa ceva. Nu realizăm la ce echipă suntem. Nu ştiu ce să mai cred. Avem trei puncte după şase meciuri. A trebuit să forţez”, a spus Dan Nistor.

Dan Nistor, declaraţii incredibile după Chindia - Dinamo 3-2 (sursă foto: sportpictures.eu)
Dan Nistor, declaraţii incredibile după Chindia – Dinamo 3-2 (sursă foto: sportpictures.eu)

Dan Nistor: “Nu înţelegem nimic”

“Nu vreau să mai vorbesc despre arbitraj. Sunt alte persoane în măsură să vorbească. Chindia ne-a dat cu terenul în cap. Ieri am făcut nişte faze fixe, dar se pare că nu înţelegem nimic. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Nu mă aşteptam la aşa ceva.

Ne vor face varză toţi. Dacă vom continua aşa, e normal să ne strige ‘B-ul’. Parcă ne-am strâns ieri toţi, suntem o echipă rătăcită. La antrenamente ne lovim, în meciuri nu se întâmplă asta. Nu e posibil să facem aşa greşeli”, a comentat Dan Nistor.