Fotbal intern

Dan Nistor dezvăluie momentul cheie al meciului FCSB – Universitatea Craiova: „Totul s-a jucat la ocazia lui Baiaram, s-a rupt jocul. A fost ca un amical”

08.03.2020 | 22:48
Dan Nistor dezvaluie momentul cheie al meciului FCSB  Universitatea Craiova Totul sa jucat la ocazia lui Baiaram sa rupt jocul A fost ca un amical
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-4 de FCSB, în a doua rundă a play-off-ului, iar doi dintre jucătorii lui Corneliu Papură, Cristi Bărbuț și Dan Nistor, pun înfrângerea pe seama multor greșeli individuale comise și de ocaziile mari ratate în startul reprizei secunde, la scorul de 2-1.

Momentul cheie din FCSB – Universitatea Craiova

Dan Nistor a declarat, după înfrângerea cu FCSB, că șansa uriașă ratată de Craiova în minutul 58, când un șut trimis de Ștefan Baiaram a lovit ambii stâlpi ai porții lui Andrei Vlad, a decis soarta partidei.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul venit de la Dinamo consideră că Universitatea Craiova este echipa cel mai dezavantajă de ultima decizia luată de LPF, ca meciurile să se dispute fără spectatori, din cauza coronavirusului.

Sunt supărat, scorul este cam mare, dar ăsta este fotbalul. Eu cred că meciul s-a jucat la acea ocazie mare a noastră, la ocazia lui Baiaram, imediat după a venit golul lor și s-a rupt jocul. Nu știu dacă e un complex în fața celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cred că astăzi am pornit cu prima șansă, s-a jucat fără spectatori, practic a fost ca un meci amical. Au fost foarte multe erori, ca în meciul de Cupă, sperăm să le remediem. E devreme să vorbim despre șansele la titlu, mai sunt opt meciuri, se pot schimba multe.

Am avut mereu probleme cu FCSB, dar vom vedea în retur, vom juca pe terenul nostru, sperăm să avem și spectatori. Cu siguranță noi suntem cei mai defavorizați de faptul că nu se joacă cu spectatori, dar nu avem ce face.

ADVERTISEMENT

M-am întâlnit cu Mihai Pintilii, este nașul meu, ne-am văzut, ne-am îmbrățișat, ne-am pupat și ne-am văzut de drum”, a declarat Dan Nistor.

„Am mers bine până la 2-1”

Cristi Bărbuț, autorul unicului gol al partidei, consideră că destinația celor trei puncte din meciul cu FCSB s-a decis în startul primei reprize, când Răzvan Oaidă a marcat pentru 2-1 și i-a obligat pe olteni să se desfacă, să iasă la joc și să lase mai multe spații în apărare.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne antrenăm, să câștigăm următoarele meciuri. Nu putem spune dacă este un rezultat corect, am avut și noi ocazii, dar asta este, am pierdut. Am venit încrezători, cred că am mers destul de bine până la golul de 2-1, apoi noi am ieșit mai mult la joc și ne-au prins.

Nu cred că am făcut un meci atât de râu, mai ales în prima repriză, dar nu ne gândim la titlu, mai este mult. Ne doream să îi învingem pentru prima dată la București. Știm cu toții că FCSB și CFR sunt echipe puternice și este normal să se vadă valoarea lor în meciurile direct.

Trebuie să nu mai comitem greșeli, să jucăm la fel de bine și să batem și rivalele la titlu”, a spus Cristi Bărbuț.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 3,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: