Fotbal intern

Dan Nistor, discuție decisivă cu oficialii lui Dinamo! Ce a hotărât fotbalistul. EXCLUSIV

18.12.2019 | 19:41
Dan Nistor discutie decisiva cu oficialii lui Dinamo Ce a hotarat fotbalistul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a fost eliminat în meciul cu Sepsi, pierdut de “câini” cu 1-2 în Şoseaua Ştefan cel Mare, şi va rata ultimul meci al anului, joi, de la 20:30, împotriva lui FC Botoşani. Căpitanul nu va face deplasarea în Moldova şi, din informaţiile FANATIK, a avut o discuţie decisivă cu oficialii clubului pentru a clarifica viitorul său.

Dan Nistor, discuție decisivă cu oficialii lui Dinamo! Merge cu echipa în cantonamentul din Spania

Dan Nistor va intra în vacanţă mai devreme decât colegii săi, iar după şedinţa pe care a avut-o cu şefii, căpitanul a fost lăsat să meargă să se relaxeze acasă, la Rucăr, după o primă parte a sezonului în care a fost jucătorul providenţial al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Totuşi, Nistor nu a plecat în vacanţă înainte de a-şi clarifica situaţia contractuală. FANATIK a aflat că mijlocaşul le-a transmis oficialilor că se va prezenta la pregătiri şi va merge alături de echipă în cantonamentul din Spania.

Astfel, doar o ofertă foarte tentantă din punct de vedere financiar îl va putea deturna pe Dan Nistor în această iarnă, în caz contrar, căpitanul fiind convins să continue până în vară cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Simt numai supărare și durere. Mai este un meci din acest an, după care vom vedea ce va fi”

Dan Nistor a fost “înger şi demon” pentru Dinamo în meciul cu Sepsi. Mijlocaşul a deschis scorul, însă la scurt timp a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Imediat după meci, Nistor a fost la un pas să se ia la bătaie cu un suporter şi a declarat:

“Simt numai supărare și durere. Mai este un meci din acest an, după care vom vedea ce va fi. Au mai fost și alte momente delicate, dar nu trebuie să cedăm.

ADVERTISEMENT

Nu mă voi duce cu echipa la Botoșani. Mă gândesc serios să plec, după reacția de azi a suporterilor!”, a fost mesajul lui Nistor la finalul meciului.

VEZI VIDEO REACŢIA LUI NISTOR: 

Primele reactii dupa Dinamo – Sepsi OSK 1-2 în Casa Pariurilor Liga 1

Dan Nistor, primele declaratii dupa Dinamo – Sepsi OSK 1-2 în Casa Pariurilor Liga 1. Toate reactiile sunt pe www.fanatik.ro!

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 13. Dezember 2019

“Nistor este liderul nostru, iar din păcate la Botoşani nu va juca. Avem alte soluţii, alţi jucători care să joace, acum este şansa lor să demonstreze. Trebuie să luptăm pentru toate punctele”, Dusan Uhrin

  • 13.000 de euro este salariul lunar al lui Nistor la Dinamo
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor
ADVERTISEMENT