Fotbal intern

Nistor la CFR Cluj, Nascimento la Dinamo! “Şi Dan vrea, şi eu vreau”

UPDATE. Adrian Mutu şi Cosmin Contra au vorbit la finalul meciului Dinamo-Anji 0-1 despre posibila plecare a lui Dan Nistor la CFR Cluj, directorul general al clubului declarând că va face un...
06.07.2017 | 00:11
Nistor la CFR Cluj Nascimento la Dinamo Si Dan vrea si eu vreau
ADVERTISEMENT

UPDATE. Adrian Mutu şi Cosmin Contra au vorbit la finalul meciului Dinamo-Anji 0-1 despre posibila plecare a lui Dan Nistor la CFR Cluj, directorul general al clubului declarând că va face un anunţ dacă se va ajunge la un schimb cu formaţia clujeană. Antrenorul “câinilor roşii” a precizat că şi el, dar şi Dan Petrescu şi-ar da acordul pentru această mutare.

“Dan şi-l doreşte pe Nistor, dar trebuie să existe dorinţa jucătorului. Azi a jucat 30 de minute, ieri 60 de minute. Dacă se va ajunge la un schimb, noi antrenorii avem de câştigat. Momentan Nistor e aici şi eu mă bazez pe el”

ADVERTISEMENT

“Nistor este jucătorul nostru, o să vedem ce va urma zilele aestea. El s-a antrenat foarte bine, este un jucător foarte bun şi o sa vedem. Nascimento e un jucător bun, a făcut meciuri bune. O să vă anunţ dacă o să se întâmple ceva”, a declarat Adrian Mutu pentru o televiziune de sport.

UPDATE. Iuliu Mureşan a vorbit miercuri după-amiază pentru FANATIK.RO despre schimbul Nistor – Nascimento.

ADVERTISEMENT

Suntem în discuţii, încă nu s-au finalizat negocierile, dar sunt şanse. Şi noi, şi Dinamo stăm în acelaşi hotel şi pot spune că în două zile se rezolvă“, a spus Mureşan.

Mutarea nu implică pretenţii financiare. Dan Petrescu şi-a declarat interesul pentru Nistor, iar cei de la Dinamo nu ar spune “nu” schimbului din două motive: prin plecarea lui Nistor i se face loc în banda stângă lui Salomao, dar vine şi un jucător interesant, valoros şi mai tânăr cu 7 ani (22 Nascimento, 29 Nistor). Unele discuţii vor apărea în aceste două zile despre care vorbeşte preşedintele Mureşan la Dan Nistor, decarul dinamovist solicitând o primă de instalare.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CFR Cluj nu a renunţat la dinamovistul Dan Nistor, deşi a adus o întreagă echipă în această vară, iar oficialii din Ştefan cel Mare chiar au făcut glume pe seama intenţiei de transfer a lui Dan Petrescu. Preşedintele grupării din Gruia, Iuliu Mureşan, a declarat însă că o eventuală mutare a lui Nistor de la Dinamo la Cluj este doar la nivel teoretic, însă orice se poate întâmpla pentru că ambele echipe sunt cazate la acelaşi hotel, în Slovenia.

ADVERTISEMENT

“Nu pot spune în ce măsură se va face transferul lui Nistor. Au fost nişte discuţii în acest sens, noi stăm în acelaşi hotel cu Dinamo. Sunt acolo şi Mutu şi Contra şi Nistor, avem cu cine discuta. Încă nu e nimic finalizat, e la stadiul de o idee şi o discuţie”, a declarat Mureşan, despre jucătorul care a dat 6 goluri în 35 de meciuri pentru Dinamo şi valorează 1,2 milioane de euro conform transfermarkt.de.

Şeful grupării din Gruia a mai afirmat că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR din anul 2002 şi până în prezent. “Într-un top al antrenorilor pe care i-am avut la CFR l-aş pune locul 1 pe Dan Petrescu, pentru seriozitatea şi profesionalismul său. S-ar putea vorbi cu el despre fotbal 16 ore pe zi, pentru că 8 ore am dormi. Antrenamentele sunt grele, dar frumoase”, a mai spus şeful CFR-ului.

În virtutea relaţiei excelente conducători-antrenor, şefii din Gruia i-au făcut toate poftele lui Petrescu în materie de transferuri, mai puţin portarul Giedrius Arlauskis (29 de ani), alături de care acesta a cucerit titlul, în 2009, la Unirea Urziceni. “A fost o idee, dar până la urmă jucătorul şi impresarul său au ezitat şi nu mai e valabil. Rămânem cu cei trei din lot. Nu facem echipă de portari”, a declarat Mureşan pentru ProSport.

ADVERTISEMENT