Fotbal intern

Dan Nistor după ce a fost huiduit de fani: “Înainte mă sunau să-mi dea bani, acum mă înjură”

26.09.2018 | 00:08
Dan Nistor dupa ce a fost huiduit de fani Inainte ma sunau sami dea bani acum ma injura

Dan Nistor a vorbit după ce a fost huiduit de fani la partida dintre Dacia Unirea Brăila şi FC Dinamo Bucureşti, în care a reuşit o dublă şi tot a fost contestat de suporteri. Reacţia acestora a fost deranjantă pentru jucătorul lui Claudiu Niculescu.

În victoria cu Dacia Unirea Brăila, primul marcator a fost Ricardo Grigore, care a vrut să-i mulţumească celui care l-a debutat la echipa mare a clubului, fostul antrenor Florin Bratu. “Ne bucurăm, e important pentru moral. Sperăm să facem un meci bun cu Sepsi, avem nevoie de cele trei puncte. Apele se liniştesc atunci când noi câştigăm, să aducem puncte şi oameni la stadion.

“Îi mulţumesc din suflet”

Trecem printr-un moment greu şi numai noi putem rezolva. E greu, a venit la noi, ne-a felicitat. E greu să revină, a luat o decizie deja. Nu ştiu dacă se mai întoarce. Mai mulţi colegi s-au gândit, în frunte cu Dan Nistor şi ceilalţi. A fost antrenorul care mi-a dat cea mai mare încredere, m-a luat de la juniori şi îi mulţumesc din suflet”, a declarat Ricardo Grigore.

Dan Nistor după ce a fost huiduit de fani

Dan Nistor a vorbit şi el despre Florin Bratu şi problemele pe care le are cu fanii: “Mă bucur că am marcat şi am ajutat echipa sper că după acest meci să ne dezlănţuim şi să nu mai facem greşelile din trecut. Toată lumea m-a considerat buba neagră de la Dinamo, am primit mesaje urâte.

Ţin să-i mulţumesc pentru ce a făcut aici, îi urez multă baftă. Nu îi port pică, îi doresc mult succes. Acum câteva săptămâni mă sunau să-mi dea bani, acum mă înjură. Nu s-a destabilizat nimic, totul va fi ca înainte, ca pe vremuri”, a declarat Dan Nistor.

Tags: