Fotbal intern

Dan Nistor e pe lista de transferuri a Universității Craiova! Jucătorul e pe placul lui Victor Pițurcă

14.12.2019 | 14:09
Dan Nistor e pe lista de transferuri a Universitatii Craiova Jucatorul e pe placul lui Victor Piturca
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei Dinamo București, Dan Nistor, e pe lista de transferuri a Universității Craiova, iar mutarea se poate face în această iarnă, mai ales că jucătorul a intrat în conflict cu suporterii ”câinilor”.

Dan Nistor e pe lista de transferuri a Universității Craiova

Dan Nistor a dat un gol și a fost eliminat în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 1-2, din etapa a 21-a a campionatului României, iar la finalul întâlnirii s-a înjurat cu un fan al ”câinilor” care l-a acuzat că a luat intenționat cartpnaș roșu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, căpitanul lui Dinamo a amenințat că va pleca în această iarnă, fiind afectat de atitudinea suporterilor. De această situația ar putea profita Universitatea Craiova, care l-a psu în capul listei de transferuri pe Dan Nistor.

”La ce atitudine au avut unii suporteri, este posibil să plec”

Conform sport.ro, Victor Pițurcă și l-ar dori la Craiova pe Dan Nistor, considerându-l pe mijlocașul dinamovist ideal pentru sistemul pe care îl gândește la Universitatea. Mutarea jucătorului în Bănie este plauzibilă și prin faptul că oltenii sunt aproape de a-l vinde pe Alexandru Cicâldău în străinătate.

ADVERTISEMENT

”Sunt băieții de la Sud care vin într-un număr foarte mare la meci, aproximativ 2. Nu îi bag în seamă pentru că sunt prea mici pentru mine. E problema lor și nu mă interesează. La ce atitudine au avut unii suporteri, este posibil să plec”, a spus Nistor după jocul cu Sepsi.

Nistor, trei oferte din străinătate

Din informaţiile FANATIK, impresarul Lucian Marinescu i-a prezentat lui Nistor în urmă cu trei săptămâni trei oferte dacă va lua în calcul plecarea din iarnă de la Dinamo. Este vorba de o ofertă de la o echipă de prima ligă din Arabia Saudită, una de prima ligă din Kazahstan şi una din liga a doua din Turcia.

ADVERTISEMENT

Toate aceste echipe îi oferă aproximativ 500.000 de euro pe sezon, iar fotbalistul este tentat să accepte o ofertă de transfer în această iarnă pentru a se asigura şi din punct de vedere financiar. Salariul lui Nistor la Dinamo este de 13.000 de euro pe lună, adică 156.000 de euro pe sezon.

Pițurcă a lipsit de la petrecerea de Crăciun a Universității

Marea dilemă a transferului lui Nistor în Bănie o reprezintă rămânerea lui Victor Pițurcă pe banca tehnică. ”Ăsta e adevărul. V-am spus că vreau campionatul. Nu am șanse, plec. E simplu. După astea două meciuri tragem linie și facem planuri. Dacă mai e cazul”, a spus tehnicianul oltenilor.

ADVERTISEMENT

O posibilă plecare a fostului selecționer din Bănie a fost alimentată după ce a fost singurul absent de la petrecerea de Crăciun a juniorilor Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari : 9.50 este cota pentru ”peste 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT
Tags: