Fotbal intern

Dan Nistor, negocieri la RIN împreună cu impresarul său! Negoiță nu l-a primit!

30.08.2018 | 13:49
Dan Nistor negocieri la RIN impreuna cu impresarul sau Negoita nu la primit
Dan Nistor încearcă să obțină o mărire de salariu la Dinamo, profitând și de oferta lui Gigi Becali

Dan Nistor a fost chemat de șefii lui Dinamo pentru discuții privind contractul. Căpitanul roș-albilor a mers la Rin, împreună cu impresarul său Lucian Marinescu, pentru a negocia o eventuală mărire de salariu, ținânt cont de faptul că oferta lui Gigi Becali este valabilă până după meciul FCSB – Rapid Viena.


UPDATE.  Dan Nistor nu a putut să discute cu Ionuț Negoiță despre contractul său cu Dinamo, pentru că șeful de la RIN i-a transmis că nu are momentan timp. FANATIK.RO a aflat că Negoiță a amânat o eventuală negociere abia după meciul cu Craiova, din week-end!

Problema cea mai importantă este că, atunci când Negoiță vrea să discute cu căpitanul său, perioada de transferuri în Liga 1 este ca și încheiată, iar Nistor nu ar mai putea pleca la FCSB. Și nici nu ar mai putea folosi astfel oferta pe adresa sa pentru a-și mări contractul la Dinamo.

Totul pare a fi o strategie a lui Negoiță, care nu a riscat să-i mărească salariul lui Nistor, apoi FCSB să rateze calificarea și oferta lui Gigi să-și piardă valabilitatea!


În caz de calificare a celor de la FCSB în grupele Europa League, Nistor are oportunitatea de a pleca la echipa lui Becali pe un contract de 15.000 de euro lunar și o primă de instalare de 100.000 de euro. În acest moment, Nistor câștigă la Dinamo 9.000 de euro lunar și are un angajament până în 2020.

Nistor, negocieri la Rin cu impresarul său. Doar Bălănescu a discutat!

Deși se aștepta să fie primit măcar de Alexandru David, președintele clubului, Dan Nistor și Lucian Marinescu, impresarul său, venit special la București pentru a lămuri situația jucătorului, au vorbit doar cu Bogdan Bălănescu, secretarul general al FC Dinamo. Marinescu și Bălănescu au discutat între patru ochi, dar nu s-a luat nicio decizie privind contractul fotbalistului.

Poate nu ar fi de mirare că Bălănescu a obținut atâta influență în ultima vreme, deoarece Negoiță pare să aibă multă încredere în el atunci când este vorba despre negocieri. Sau de transferuri de jucători. Iar cele mai recente exemple sunt plecarea lui Mahlangu la Ludogoreț și negocierile pentru aducerea panamezului Cooper, în ambele cazuri fiind doar trei oameni care au avut non-stop toate detaliile: Ionuț Negoiță, antrenorul Florin Bratu și… secretarul Bogdan Bălănescu. Ultimul numit, neoficial, pe culoarele de la RIN, noul „impresar” al dinamoviștilor.

Are Marinescu ofertă de „afară” pentru Nistor?

Din informațiile FANATIK.RO, Dan Nistor nu a semnat nicio prelungire a contractului cu Dinamo. Are angajament până în vara lui 2020 și nici nu i s-a propus măcar prelungirea așa cum anunță media apropiată de Dinamo. Oficial nu mai există nici ofertă de la FCSB, dar faptul că Negoiță nu a discutat personal cu jucătorul, deși de acum o săptămână se anunțase acest lucru, a mai născut o variantă care nu e deloc de neluat în seamă.

E posibil ca Nistor să nu plece la FCSB, dar la fel de posibil este ca el să nu mai continue la Dinamo. Iar Lucian Marinescu, impresarul lui Dan, să aibă la secret cheia de rezolvare a problemei. Se vorbește și de existența unei oferte din străinătate pentru Dan Nistor, propusă de Marinescu. Iar acest lucru se poate realiza și după 3 septembrie, data când se închide mercato autohton, fiind vorba despre o plecare din Liga 1.

Nu ar fi prima oară când Marinescu ar duce un căpitan al lui Dinamo în străinătate și i-ar bloca eventualul transfer la FCSB. Înaintea lui Nistor a existat Paul Anton… Adică drumul este deschis. Sunt șanse destule ca Nistor să nu mai fie la Dinamo și după pauza datorată meciurilor echipei naționale!