Fotbal intern

Dan Nistor, execuţie de Liga Campionilor în U Craiova – CFR Cluj! “Ceapă” a deschis scorul pentru visul titlului în Bănie. Video

03.08.2020 | 21:03
Dan Nistor executie de Liga Campionilor in U Craiova  CFR Cluj Ceapa a deschis scorul pentru visul titlului in Banie Video
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a reușit să deschidă scorul în minutul 10 al finalei campionatului, cu CFR Cluj.

Este al 5-lea gol al lui Dan Nistor pentru olteni, dar vine într-un moment în care echipa avea nevoie de o reușită „magică” a fostului căpitan al lui Dinamo.

„Ceapă”, așa cum este poreclit de fanii Craiovei, și-a făcut rapid loc în echipă și arată că este un lider și la noua sa echipă, cum era și la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gol de titlu înscris de Dan Nistor

Dan Nistor a înscris un gol absolut superb în minutul 10 al finalei campionatului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Fostul căpitan al lui Dinamo a preluat pe piept mingea și a trimis o „rachetă” de la 25 de metri lângă bara porții lui Giedrius Arlauskis, fără să-i dea nicio șansă lituanianului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI DAN NISTOR

De la probleme cu banii la Dinamo, la lupta la titlu cu Craiova

Dan Nistor a plecat de la Dinamo în iarnă, după problemele financiare apărute la clubul din „Ștefan cel Mare”. Decizia a fost una bună, pentru că situația de la Dinamo a devenit dramatică, iar la Craiova a luptat la titlu.

Totodată, Dan Nistor speră ca prin evoluțiile bune pe care le-a făcut în acest sezon să fie luat în calcul și de selecționerul Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda și pentru meciurile din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT
  • 32 de ani a împlinit Dan Nistor pe 6 mai
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com
Tags: