Fotbal intern

Dan Nistor explică gestul pe care îl face după goluri: ”Îmi umple inima de bucurie”. Video

17.03.2021 | 14:47
Dan Nistor explica gestul pe care il face dupa goluri Imi umple inima de bucurie Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, explică gestul de bucurie pe care îl face după goluri atunci când duce mâna la frunte și salută în stil milităresc.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a deschis scorul în partida cu UTA Arad, gol care practic a deschis drumul oltenilor spre o nouă victorie.

ADVERTISEMENT

Nistor se află la doar al doilea gol în acest sezon pentru Universitatea Craiova, după cel reușit cu Poli Iași la începutul lunii februarie.

Motivul gestului de bucurie pe care îl face Dan Nistor după fiecare gol

Dan Nistor ne-a obișnuit ca după fiecare gol marcat să salute în stil milităresc, iar acum mijlocașul Universității Craiova a dezvăluit că gestul de bucurie este făcut pentru fiul său care îl urmărește de la televizor.

ADVERTISEMENT

”Jucându-mă des cu fiu-meu prin casă, tot zice că el e căpitanul și face salutul acesta al militarilor. Dimineața, la prânz, seara, practic de fiecare dată când mă vede.

Și eu, la rândul meu, de fiecare dată când marchez mă duc către camera televiziunilor de pe marginea terenului și imit fix aceeași mișcare pe care o face și el în acel moment din fața televizorului. E practic salutul nostru și îmi umple inima de bucurie de fiecare dată”, a declarat Nistor pentru pagina de Facebook al clubului din Bănie.

ADVERTISEMENT

Nistor, așteptat de băiețel la vestiare

De altfel, la finalul întâlnirii cu UTA Arad, Dan Nistor a fost așteptat la vestiarele stadionului Ion Oblemenco de fiul său, cei doi sărbătorind împreună atât reușita mijlocașului, cât și victoria oltenilor. Nistor și-a luat fiul în brațe și l-a strâns la piept, iar apoi a mers cu el la autocarul echipei.

Deși se află într-o formă bună și este folosit constant de Marinos Ouzounidis în echipa de start a Universității Craiova, Dan Nistor nu a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul elen a declarat că este mulțumit cu victoria împotriva formației lui Laszlo Balint, dar a mărturisit că își dorește mult mai mult de la jucătorii săi, mai ales că urmează două întâlniri de foc cu FCSB și CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,95 este cota pentru “2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: