Fotbal intern

Dan Nistor, iertat de fanii lui Dinamo după episodul FCSB! Cum au reacţionat la meciul cu Sepsi

29.09.2018 | 09:32
Dan Nistor iertat de fanii lui Dinamo dupa episodul FCSB Cum au reactionat la meciul cu Sepsi

Dan Nistor a fost iertat de fanii lui FC Dinamo Bucureşti, după scandalul în care a fost implicat cu Florin Bratu după meciul cu FC Poli Iaşi. Atunci, fostul antrenor din “haită” s-a enervat după o greşeală a mijlocaşului pe care l-a scos după prima repriză şi a anunţat că nu mai poate lucra cu un jucător care i-a transmis că vrea să joace pentru rivala FCSB.

Lucrurile s-au schimbat radical la o săptămână distanţă! Florin Bratu a fost dat afară de la club şi înlocuit de Claudiu Niculescu, Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo, iar suporterii nu l-au mai înjurat, aşa cum s-a întâmplat în timpul conferinţei de prezentare a lui “Clau-gol”.

Dan Nistor a fost iertat de suporteri

Fanii erau foarte deranjaţi de dorinţa lui Dan Nistor de a se transfera la FCSB, după cum dezvăluise Florin Bratu, însă odată cu venirea unui alt antrenor lucrurile par a se fi rezolvat pentru mijlocaş. Cei aproximativ 1.200 de oameni care au fost pe Stadionul Dinamo din Ştefan cel Mare nu l-au mai huiduit în momentul în care crainicul i-a citit numele. Din contră, din tribune s-au auzit aplauze pentru “decar”.

 

Suporterii lui Dinamo nu-i mai poartă pică lui Dan Nistor, jucător care a rămas şi căpitan, conform deciziei lui Claudiu Niculescu: “Dan Nistor rămâne căpitan, voi discuta cu fiecare jucător şi în special cu el, pentru că este unul dintre cei mai buni jucători. Să văd ce simte şi ce s-a întâmpla de fapt. Sunt convins că Nistor va redeveni jucătorul de acum o lună de zile şi va trage din nou echipa după el”.

Dan Nistor, iertat de fanii lui Dinamo. Mijlocaşul în discuţii cu arbitrul central Istvan Kovacs în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 14 septembrie 2018.
Dan Nistor, iertat de fanii lui Dinamo. Mijlocaşul în discuţii cu arbitrul central Istvan Kovacs în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano

“Dacă vom juca la fel, cu siguranţă se vor schimba multe la această echipă. Mi-am prelungit contractul cu Dinamo, sunt bucuros. Sper că vom face treabă foarte bună aici şi să readucem clubul sus acolo unde îi este locul. E un timp scurt dar lăsaţi-l puţin timp că o să vedeţi ce va schimba Claudiu la această echipă”, Dan Nistor, după meciul cu Sepsi