Fotbal intern

Dan Nistor îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: ”Pintilii nu se retrage”

28.09.2019 | 11:34
Dan Nistor ii da planurile peste cap lui Gigi Becali Pintilii nu se retrage

Gigi Becali a anunțat după meciul cu CFR Cluj, 0-0, că Mihai Pintilii se va retrage și că îi va oferi. în semn de recunoștință pentru ceea ce a făcut pentru FCSB, un post în staff-ul lui Bogdan Vintilă. Finanțatorul FCSB era convins că liderul roș-albaștrilor va accepta propunerea lui și că va rămâne în club pe postul de antrenor secund.

Dan Nistor anunţă că Pintilii nu se va retrage, aşa cum anunţase Becali

”Vorbisem cu el să fie ultimul meci la care să mă ajute. Într-un fel, m-a ajutat. Faptul că nu am pierdut acest meci, m-a ajutat. Vine Nedelcu, este Oaidă, Ovidiu Popescu. Dacă este căpitan, îl ținem în staff. O să îl ținem secund pe Pintilii și cu asta, basta”, a declarat Gigi Becali imediat după remiza cu CFR Cluj.

Înaintea marelui derby, FCSB-Dinamo, care se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Național Arena, Dan Nistor însă îl anunță pe Gigi Becali că ar trebui să-și schimbe planurile. Nașul său de cununie, Mihai Pintilii, n-are de gând să se retragă acum din fotbal. Căpitanul FCSB trage tare să revină după accidentarea din partida cu CFR.

”Încă n-am vorbit cu Mihai Pintilii, e și el supărat că s-a accidentat din nou, sincer, eu m-aș bucura foarte mult să nu joace pentru că este un jucător foarte bun. Eu cred că nu se va retrage din fotbal, chiar dacă Gigi Becali a spus asta. Este un jucător foarte important, atât pentru echipa națională, cât și pentru FCSB, a demonstrat acest lucru și jos pălăria în fața lui”, a declarat Dan Nistor.

Mihai Pintilii va împlini pe 9 noiembrie 35 de ani. Pintilii a jucat între anii 2012 și 2014 la FCSB, când a câștigat două sezoane la rând campionatul, apoi a plecat la Al-Hilal (Arabia Saudită) și Hapoel Tel Aviv (Israel). Pintilii s-a întors în 2016 la formația finanțată de Gigi Becali. Mijlocașul are 46 de meciuri la echipa națională a României și a înscris un gol.