Fotbal intern

Dan Nistor îl dă de gol pe Valentin Mihăilă! Mijlocașul Craiovei știe când „perla” oltenilor va pleca de la echipă

05.05.2020 | 22:01
Dan Nistor il da de gol pe Valentin Mihaila Mijlocasul Craiovei stie cand perla oltenilor va pleca de la echipa
Dan Nistor îl dă de gol pe Valentin Mihăilă! Mijlocașul Craiovei știe când „perla” oltenilor va pleca de la echipă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a vorbit despre Valentin Mihăilă, tânărul său coleg din echipa Universității Craiova și a explicat când acesta va părăsi formația din Bănie.

Dan Nistor știe când Valentin Mihăilă va pleca de la Craiova

Dan Nistor a devăluit când Valentin Mihăilă va pleca de la Universitatea Craiova, ceea ce nu este o veste bună pentru rivalii de la FCSB care îl doreau pe tânărul oltean: Vrea să câştige un campionat cu Craiova şi apoi să plece. Deci, până nu câştigăm campionatul, va rămâne la Craiova.

ADVERTISEMENT

E greu să te ţii de el că are viteză foarte mare. El şi Ivan cred că sunt cei mai mari vitezomani din Liga 1. Şi Bărbuţ aleargă foarte repede”, a mai spus Dan Nistor pentru antenasport.ro.

Nici Mihai Rotaru nu îl lasă pe Valentin Mihăilă să plece

Mihai Rotaru a vorbit în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea lui Horia Ivanovici, despre transferurile care se vehiculează în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici dacă el crede că Becali îi va vinde zilele acestea pe Florinel Coman sau Dennis Man pe circa 10 milioane de euro, așa cum spune, sau sunt fumigene, Rotaru nu a ezitat:

„E greu de crezut că se mai fac transferuri acum, astea nu sunt nici măcar fumigene. De ce să facă cineva transferuri acum când nici nu se știe ce se va întâmpla?

ADVERTISEMENT

E greu să-ți faci bugetul care acum e inexistent. Până nu luăm un campionat Mihăilă nu pleacă, iar în perioada asta nu am auzit de discuții în privința transferurilor, coronavirusul a oprit și telefoanele”, a mai spus Mihai Rotaru.

Valentin Mihăilă a avut un sezon remarcabil pentru Craiova, în care a reușit să înscrie nu mai puțin de șapte goluri și a oferit trei pase decisive dintr-un total de 25 de meciuri.

ADVERTISEMENT
  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com