Fotbal intern

Dan Nistor îşi critică colegii înainte de Dinamo-CFR Cluj: “Îşi vor da pumni în cap când vor pleca!”

03.12.2018 | 11:30
Dan Nistor isi critica colegii inainte de DinamoCFR Cluj Isi vor da pumni in cap cand vor pleca

Dinamo vrea să iasă din criză în meciul cu CFR Cluj, care va avea loc marţi, de la ora 20:00. Căpitanul “câinilor”, Dan Nistor a declarat că o victorie ar aduce un aer proaspăt la club şi nu s-a ferit să îşi critice colegii pentru atitudinea relaxată. 

Căpitanul lui Dinamo nu visează să ajungă la echipa naţională şi spune că e greu ca unul dintre dinamovişti să fie în prima reprezentativă atâta timp cât echipa este pe locul 10: “Sperăm ca mâine să câștigăm. Nu e vorba de revanșă. Va trebui să demonstrez pe teren și dacă voi juca voi da totul pentru victorie. E dureros ce se întâmplă, dar cu ajutorul lui nea Mircea sperăm să ieșim din această pasă proastă. Cu toții ne doream să trecem peste această perioadă, dar trebuie să muncim mai mult, să punem capul în pământ, să nu ne mai lăudăm că batem pe toată lumea.

Dan Nistor si Ilie Alexandru Rauta in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari,
Dan Nistor si Ilie Alexandru Rauta in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari,

Dan Nistor, speriat de un nou play-out: “Sper să nu mai trăiesc ruşinea de anul trecut!”

Cei de la CFR Cluj au foarte mulți jucători cu experiență, sunt o echipă închegată. Sper să ne bucurăm la finalul meciului. Toate echipele își dau viața cu Dinamo, nu crted că CFR Cluj ne va lua de sus. Cred că vor veni foarte montați pentru că vor să câștige campionatul. Probabil că nu suntem foarte concentrați. Nea Mircea ne-a arătat la meciul cu Viitorul ce fac jucătorii lor și asta au făcut, dar noi nu am pus în practică informațiile primite.

Nu știu dacă e neputință, mai degrabă e vorba de lipsă de concentrare. Nu mă gândesc că antrenorul va renunța la mine, dar va fi o rușine dacă vom ajunge din în play-out. Sper să nu mai trăiesc rușinea de anul trecut când am ratat play-off-ul. Le-am zis colegilor de nenumărate ori că să ai șansa de a juca la un club așa mare, dar unii nu au înțeles și probabil că în iarnă când nu vor mai fi aici își vor da cu pumnii în cap și își vor aminti de vorbele mele.

Avem șanse. Nu este o grupă nici foarte grea, dar nici foarte ușoară. Spania e locul 1 automat, ne vom bate cu Suedia și Norvegia pentru locul 2. Nu ar fi o surpriză să ne clasăm peste ele. În ce situaţie este Dinamo acum e mai greu să ajungă vreun fotbalist la națională. Nu regret că am rămas aici, niciodată nu o să regret”

Dinamo este în acest moment pe locul 10 în clasament cu 18 puncte, având un punct mai mult decât Concordia Chiajna, prima echipă care este pe loc de retrogadare.