Fotbal intern

Dan Nistor laudă sistemul lui Marinos Ouzounidis: ”Mă simt bine. Pot juca oriunde”. Video

26.02.2021 | 10:53
Dan Nistor lauda sistemul lui Marinos Ouzounidis Ma simt bine Pot juca oriunde Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, laudă sistemul implementat de antrenorul Marinos Ouzounidis și se tem de gazonul de la Buzău, acolo unde se va disputa meciul împotriva Chindiei Târgoviște, în etapa a 25-a din Liga 1.

Atacantul Elvir Koljic a trecut cu bine peste accidentarea suferită la începutul lunii octombrie, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că acesta va face deplasarea cu echipa pentru dubla împotriva Chindiei.

ADVERTISEMENT

Cele două formații se vor întâlni sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20:00, în campionat, urmând ca trei zile mai târziu, marți, 2 martie, de la ora 20:30, să se înfrunte în sferturile de finală ale Cupei României. Ambele meciuri vor avea loc la Buzău, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Sistemul implementat de Marinos Ouzounidis, lăudat de Dan Nistor

”Mă simt bine în noua postură în care am fost distribuit, în cei trei de la mijlocul terenului pot juca oriunde. În trecut am mai jucat și mijlocaș lateral așa că nu e nicio problemă. Este devreme să vorbim despre acomodarea la noul stil de lucru al antrenorului”, a declarat Dan Nistor despre sistem,ul de joc folosit de Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

”Va fi un meci foarte greu împotriva Chindiei, mai ales că gazonul nu cred că va fi așa de bun cum ne-am dori noi. Suntem două echipe cu pretenții diferite. Noi ne luptăm pentru a ne apropia de locurile fruntașe, iar ei se luptă pentru a încerca să prindă play-off-ul.

Nu știu dacă e bine că se joacă pe teren neutru, noi ne dorim să câștigăm pentru a ne apropia de echipele din frunte. Primul meci este cel mai important, dar vrem să câștigăm și întâlnirea din Cupă”, a mai spus mijlocașul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor rămâne la Ploiești după meciul de campionat

”E devreme să ne gândim la event, ne gândim la primul meci. Suntem pregătiți să facem față perioadei în care vom juca din trei în trei zile, deoarece ne-am pregătit bine în ultimul timp. Nu cred că domnul Săndoi va avea avea vreo problemă dacă noi vom câștiga, mai ales că este oltean. Important este să câștigăm, restul nu mai contează”, a încheiat Nistor.

Antrenorul Marinos Ouzounidis le-a transmis un avertisment jucătorilor săi înainte de meciul Chindia – U Craiova, din etapa a 25-a din Liga 1, considerând că oltenii pot pierde ambele întâlniri împotriva formației lui Emil Săndoi dacă se vor gândi la partida din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Oficialii Universității Craiova au luat o decizie importantă înainte de ”dubla” împotriva Chindia Târgoviște. FANATIK a aflat că delegația Științei nu se va întoarce în Bănie după confruntarea de sâmbătă, ci va rămâne la Ploiești, acolo unde va fi cazată.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT