Fotbal intern

Dan Nistor le răspunde suporterilor lui Dinamo! ”Gata cu FCSB, gata cu Steaua”

24.09.2018 | 20:23
Dan Nistor le raspunde suporterilor lui Dinamo Gata cu FCSB gata cu Steaua

Căpitanul echipei Dinamo București, Dan Nistor, le-a răspuns suporterilor, după ce aceștia l-au înjurat la antrenamentul de luni, primul sub comanda noului antrenor Claudiu Niculescu. Fanii ”câinilor” l-au trimis pe mijlocaș la FCSB, acolo unde fostul tehnician Florin Bratu spunea că jucătorul își dorește să ajungă.

Imediat după întâlnirea Poli Iași – Dinamo 1-0, Florin Bratu a pus tunurile pe Dan Nistor. Fostul antrenor al lui Dinamo București a spus că jucătorul pe care l-a schimbat la pauza meciului a vrut să accepte oferta de la FCSB și a precizat că jucătorul i-a stricat vestiarul. După acele declarații, Nistor a spus într-un interviu pentru FANATIK.RO va pleca de la echipă dacă Bratu va rămâne.

Dan Nistor le răspunde suporterilor lui Dinamo: ”Trebuie să fiți alături de echipă”

”Sincer, sunt mâhnit că la antrenament suporterii mi-au cerut sa merg la Steaua! Tot acest scandal mi-a făcut rău, dar sunt şi mai ambiţionat să vă demonstrez că eu sunt Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo! Gata cu FCSB, gata cu Steaua, gata! Ajunge!”, a spus căpitanul dinamoviștilor la  Telekom Sport.

Dan Nistor discută cu arbitrul Istvan Kovacs la meciul Dinamo București - Astra Giurgiu
Dan Nistor discută cu arbitrul Istvan Kovacs la meciul Dinamo București – Astra Giurgiu

”Voi, fanii, trebuie să fiţi alături de echipă, de noi toţi! Vom încerca împreună cu noul antrenor să readucem Dinamo în prim-plan! Gata cu acest subiect! Este de ajuns! Sunt la Dinamo, doar mă vedeţi aici!”, a fost răspunsul lui Dan Nistor pentru suporterii lui Dinamo București.

După meciul Poli Iași – Dinamo București 1-0, Florin Bratu a fost demis din funcția de antrenor principal. Locul său a fost luat de Claudiu Niculescu, care luni a fost prezentat oficial într-o conferință de presă și a susținut primul antrenament.

Claudiu Niculescu a anunțat că Dan Nistor este liderul echipei, dar nu știe dacă acesta va mai purta banderola de căpitan. Înjurat de suporterii dinamoviști, inițial Nistor nu le-a răspuns provocărilor și le-a transmis doar ”sănătate”.