Fotbal intern

Dan Nistor merge la Negoiță să-l lase la FCSB! Noua ofertă a lui Gigi Becali și când se face transferul

26.08.2018 | 13:16
Dan Nistor merge la Negoita sal lase la FCSB Noua oferta a lui Gigi Becali si cand se face transferul

Dan Nistor vrea la FCSB! Telenovela transferului său de la Dinamo la FCSB nu pare terminată, așa cum se crease impresia în ultimele zile, după ce expirase ultimatumul dat de Gigi Becali lui Ionuț Negoiță pentru a accepta oferta pentru căpitanul roș-albilor.

După victoria din minutul 94 în fața celor de la Hermannstadt, cu golul lui Pesic din centrarea lui Nistor, acesta din urmă a făcut niște declarații care au lăsat loc de interpretări. Nistor a realimentat speculațiile privind o mutare a sa de la Dinamo la FCSB.

Dan Nistor vrea la FCSB! Acesta e unul dintre motivele întâlnirii cu Negoiță

Toată lumea spunea că Nistor pleacă, Nistor stă. Eu n-am vorbit cu nimeni de  la Steaua. Luni voi avea o ședință cu domnul Negoiță și abia apoi vă pot spune ce se va întâmpla. Dacă cei de la FCSB m-au dorit înseamnă că sunt jucător valoros, nu?, a declarat căpitanul dinamovist la finalul meciului cu Sibiul.

Din informațiile FANATIK.RO, Dan Nistor este cel care a solicitat această întâlnire cu șeful de la RIN, motiv pentru care înaintea partidei de sâmbătă a fost sunat de președintele Alexandru David care l-a anunțat că Ionuț Negoiță îl așteaptă la o discuție la începutul săptămânii viitoare.

Cât a contat pentru Dan Nistor plecarea lui Mahlangu

În momentul în care Gigi Becali a declarat că a vorbit cu Ionuț Negoiță despre transferul lui Dan Nistor, despre oferta pentru club, dar și pentru jucător, Nistor a fost extrem de surprins, declarând exclusiv pentru FANATIK.ROtotul ar fi o caterincă. „Eu mai am doi ani contract cu Dinamo şi sincer nu am cuvinte să vorbesc despre acest transfer. Vreau să văd şi eu ce a spus domnul Becali şi apoi să vorbesc cu oamenii din club”spunea Nistor atunci.

Deci jucătorul anunțase de atunci că vrea să aibă o discuție cu patronul Ionuț Negoiță pentru a-și spune și el doleanțele. FANATIK.RO a dezvăluit atunci ce vrea Nistor de la conducere pentru a rămâne la Dinamo, mai ales că între timp frustrarea jucătorului a crescut pentru că lui Mahlangu i s-a permis să plece la Ludogoreț, la un salariu de 30.000 de euro pe lună.

Dan Nistor vrea la FCSB! Noua ofertă a lui Gigi Becali

Inițial Becali a declarat că s-ar fi înțeles cu Ionuț Negoiță pentru Qaka și 500.000 de euro, urmând să-i ofere jucătorului 100.000 de euro la semnătură și un salariu lunar de 15.000 de euro. Văzând că nu primește niciun răspuns de la Dinamo, Becali a mărit potul în seara de marți, cu o zi înainte de dead-line-ul pe care-l dăduse pentru a face transferul, astfel încât să-l poată pune pe Nistor pe lista pentru play-off-ul Europa League.

Căpitanul dinamovist este de acord cu salariul propus de Gigi Becali
Meciul cu Hermannstadt ar putea fi ultimul pentru Nistor în tricoul lui Dinamo

FANATIK.RO a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, când totul s-a împotmolit la ultima cerere a lui Negoiță: Qaka plus 1.000.000 de euro! Becali a refuzat atunci. Acum, FANATIK.RO a aflat că Gigi este de acord cu ce i-a cerut Negoiță, dar există un „dar”! Transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la FCSB se va face joi seara, dacă Dică și elevii săi vor reuși calificarea în grupele Europa League. Părțile sunt deja înțelese, așa că se așteaptă doar verdictul returului cu Rapid Viena.

Iar prețul pe care-l va plăti Becali pentru Nistor, dacă va fi calificare, este Qaka plus un milion de euro! Este și motivul pentru care, deși s-a înțeles cu Voluntariul, Gigi nu i-a dat încă drumul lui Qaka acolo pentru că așteaptă un deznodământ în „cazul Nistor” și i l-a promis pe albanez lui Negoiță.

9.000 de euro lunar câștigă Dan Nistor acum la Dinamo, cu care mai are contract până în 2020

15.000 de euro lunar, exact cât avea la CFR Cluj, îi oferă Becali căpitanului dinamovist, plus o primă de instalare de 100.000 de euro