Fotbal intern

Dan Nistor, mesaj categoric pentru români: „Dacă ne înghesuim ca oile și ca vacile, virusul nu va dispărea niciodată”

05.04.2020 | 11:31
Dan Nistor mesaj categoric pentru romani Daca ne inghesuim ca oile si ca vacile virusul nu va disparea niciodata
ADVERTISEMENT

Dan Nistor le-a recomandat, în stilul caracteristic, cetățenilor români să respecte perioada de izolare la domiciliu, esențială în lupta împotriva coronavirusului.

„Nu înțeleg de nu se stă în casă”

Pandemia de coronavirus a suspendat activitățile fotbalistice pe teritoriul României și sportivii au ales să ofere un exemplu tuturor, respectând recomandările autorităților de a rămâne cât mai mult cu putință la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor a recunoscut că nu înțelege cetățenii care ies în această perioadă din case și le transmite, în stilul caracteristic, să respecte recomandările autorităților.

Dacă au spus că această gripă trece doar dacă stai în casă, nu înţeleg de ce nu se stă cum stăm şi noi. Să stea şi ei două săptămâni în casă şi cu siguranţă va trece totul şi va fi ca înainte.

ADVERTISEMENT

Dacă începem toţi să ieşim câte 100, câte 200, să ne înghesuim ca oile şi ca vacile, vă daţi seama că această gripă nu va dispărea niciodată”, a declarat Dan Nistor la TV Antena 1.

  • 31 de ani are Dan Nistor
  • 146 de decese provocate de coronavirus au fost confirmate pe teritoriul României
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a semnat în iarnă cu Universitatea Craiova

Dan Nistor a plecat de la Dinamo în iarnă, situația financiară a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare fiind delicată, și a semnat cu Universitatea Craiova, după ce oltenii au plătit 260.000 de euro.

Mijlocașul central a evoluat în șapte partide în tricoul alb-albastru, șase de campionat și una în sferturile de finală ale Cupei României, în care a și reușit să marcheze de două ori, goluri insuficiente pentru a calificarea Craiovei, care a pierdut, 2-3 la Iași.

ADVERTISEMENT

În campionat, după disputarea primelor două etape de play-off, Universitatea Craiova este pe locul trei, cu 26 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Fotbalul românesc, suspendat în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua, în cel mai optimist scenariu stabilit de Federația Română, la jumătatea lunii mai.

ADVERTISEMENT