Fotbal intern

Dan Nistor, mulțumit de primul meci în tricoul Universității Craiova: ”Eu sunt pe motorină și mă încălzesc mai greu” + Cadou inedit primit din partea fanilor

31.01.2020 | 22:42
Dan Nistor multumit de primul meci in tricoul Universitatii Craiova Eu sunt pe motorina si ma incalzesc mai greu  Cadou inedit primit din partea fanilor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început cu un succes anul 2020 în Liga 1. Elevii lui Corneliu Papură au trecut cu scorul de 3-1 de Gaz Metan Mediaș, o echipă aflată în lupta pentru locurile de play-off. Cicâldău (7, 26) și Cosic (62) au marcat golurile oltenilor, în timp ce Marius Constantin (37) a redus din diferență pentru medieșeni.

Dan Nistor, după primul meci în tricoul Universității Craiova: ”Eu sunt pe motorină și mă încălzesc mai greu”

În meciul de pe ”Ion Oblemenco” împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova l-a avut în primul ”11” și pe Dan Nistor, cel mai tare transfer realizat de olteni în această iarnă.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, fostul jucător de la Dinamo s-a declarat mulțumit de prestația avută contra medieșenilor și a promis că pe viitor, după ce se va acomoda, va avea evoluții mult mai bune.

”A fost un debut reușit. Cred că scorul putea fi mult mai mare. E important că am luat toate cele trei puncte. Eu sunt motorină și mă încălzesc mai greu Sper ca fanii să vină alături de noi și să nu mai existe astfel de divergențe.”

ADVERTISEMENT

Nistor a vorbit și despre conflictul Pigliacelli – fani

În interviul de după meci, Nistor a vorbit și despre conflictul destul de dur dintre colegul său, Mirko Pigliacelli, și o parte dintre fanii Craiovei.

”O parte a galeriei a avut o dispută cu Mirko. E colegul nostru. Unul pentru toți și toți pentru unul. E important să treacă peste. Îmi doresc să fiu sănătos.

ADVERTISEMENT

Anul acesta al vrea să realizăm cele două obiective: cupa și campionatul”

La meciul de debut pentru Universitatea, Nistor a primit și un cadou din partea fanilor. Nu a fost o ”ceapă”, așa cum spera, ci ceva cu specific local.

”Vreau să vă spun că am primit cadou și un praz din partea fanilor. Cu această ocazie le promit și îmi propun să joc cât mai bine în etapele viitoare”

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 2.20 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT