Fotbal intern

Dan Nistor, noul jucător al Universităţii Craiova! A semnat un contract pe 2 ani şi jumătate! OFICIAL

06.01.2020 | 11:13
Dan Nistor noul jucator al Universitatii Craiova A semnat un contract pe 2 ani si jumatate OFICIAL
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a devenit noul jucător al Universităţii Craiova, iar în această dimineaţă totul a devenit oficial. Oltenii au anunţat pe reţelele de socializare că decarul lui Dinamo a semnat un contract pe 2 ani şi jumătate cu Universitatea.

Dan Nistor, noul jucător al Universităţii Craiova! A semnat un contract pe 2 ani şi jumătate!

Dan Nistor este noul jucător al Universității Craiova și a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate, iar fostul „decar” al lui Dinamo va purta numărul 16 în echipa oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe doi ani și jumătate. Va purta tricoul cu numărul 16 și va fi prezentat astăzi la ora 12:00 în cadrul unei conferințe de presă. Bun venit în familia alb-albastră, Dan!”, a fost mesajul postat de Universitatea Craiova pe Facebook.

  • 31 de ani a împlinit Dan Nistor pe 6 mai

Fanii olteni nu au uitat declarațiile răutăcioase ale lui Nistor la adresa lor

Fanii olteni nu au uitat un moment controversat petrecut la finalul partidei în care Dinamo pierdut cu 1-4 la Severin împotriva „Științei”. Atunci, Dan Nistor s-a certat cu un fan al oltenilor, care avea o nemulțumire la adresa fostului căpitan al „câinilor”. „Mănâncă ceapă şi taci din gură!”, i-a transmis Nistor suporterului.

ADVERTISEMENT

Acum, a venit rândul fanilor olteni să fie ironici la adresa lui Dan Nistor și mai mulți suporteri au făcut referire la glume cu praz și cu ceapă: Nistor bine ai venit acum o sa mănânci numai ceapa și praz”.

„Bun venit, ia și tu “ceapă” oltenească! Bun venit în PRAZILIA!”, a fost un alt mesaj postat de un suporter al Științei.

ADVERTISEMENT
  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com
  • 3 goluri și 10 pase de gol a dat Dan Nistor pentru Dinamo în 15 etape, în actuala ediție a campionatului

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3,85 este cota pentru o victorie a oaspeților. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT