Fotbal intern

Dan Nistor nu crede în ofertele primite de jucătorii de la FCSB: „Prost nu e cel care cere, ci care dă. Mi se par aberații”

03.04.2020 | 19:05
Dan Nistor nu crede in ofertele primite de jucatorii de la FCSB Prost nu e cel care cere ci care da Mi se par aberatii
ADVERTISEMENT

Dan Nistor nu crede în ofertele de milioane pe care jucătorii FCSB-ului le-au primit în plină pandemie, despre care spune că sunt aberații.

Dan Nistor nu crede în ofertele primite de jucătorii de la FCSB

Dan Nistor nu crede că jucătorii de la FCSB au primit oferte de milioane de la echipe din străinătate și spune că zvonurile sunt niște „aberații”: Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă. Mi se par foarte mari aberaţii. 

ADVERTISEMENT

Se vorbeşte de foarte multe milioane de euro şi noi deocamdată scârţâim. Trebuie să arătăm mai mult fotbal, să arătăm şi în Europa şi apoi se poate vorbi de sute de milioane şi de miliarde şi mai ştiu eu ce”.

Nici Mihai Rotaru nu crede în astfel de sume în plină pandemie

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea lui Horia Ivanovici, despre improbabilitatea ca aceste transferuri să se realizeze, mai ales într-un moment de cumpănă pentru întreaga omenire.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu crede că este posibil ca echipele să facă transferuri în plină pandemie și a precizat că toate bugetele sunt puse sub semnul întrebării din cauza coronavirusului:

„Nu cred să nu se reia fotbalul în acest an, cred că la sfârșitul lui aprilie va fi un vârf în România, după care lucrurile vor descrește. Trebuie să fim optimiști și să sperăm că în vară va începe campionatul.

ADVERTISEMENT

Exceptând consumul de alimente, toate afacerile au fost afectate. Fotbalul are un risc ridicat de intrare în colaps, dacă nu va exista un plan de susținere și dacă situația se va prelungi șase-șapte luni”.

„E greu de crezut că se mai fac transferuri acum, astea nu sunt nici măcar fumigene. De ce să facă cineva transferuri acum când nici nu se știe ce se va întâmpla?

ADVERTISEMENT

E greu să-ți faci bugetul care acum e inexistent. Până nu luăm un campionat Mihăilă nu pleacă, iar în perioada asta nu am auzit de discuții în privința transferurilor, coronavirusul a oprit și telefoanele”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT