Fotbal intern

Dan Nistor, după Dinamo – Hermannstadt 3-0, meciul care a făcut din FCSB ”lanterna roșie”: ”Nu e bine să te bucuri de răul altuia”

26.08.2019 | 23:30
Dan Nistor dupa Dinamo  Hermannstadt 30 meciul care a facut din FCSB lanterna rosie Nu e bine sa te bucuri de raul altuia
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Dan Nistor nu râde de FCSB după ce Dinamo București le-a predat ”lanterna roșie”. ”Câinii” au învins Hermannstadt, scor 3-0, și au urcat până pe poziția a noua în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

Dan Nistor nu râde de FCSB după ce le-a predat ”lanterna”: ”A mai fost cineva care se bucura de răul nostru și acum…”

”Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa, deoarece cele trei puncte erau importante. Începem să creștem și cred că vom crește frumos. Am fost foarte încrezător că putem să câștigăm, i-am și spus lui Dusan Uhrin asta. Piscitelli și-a făcut treaba foarte bine. Ultimele săptămîni au fost foarte grele, dar sper ca din seara asta să arătăm ca Dinamo adevărat. Trebuie să muncim foarte mult în continuare”, a declarat căpitanul dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

”Cel mai mult mă bucur că nu am luat gol, iar apoi pentru că am marcat din fază fixă. Dusan Uhrin este un tip exigent și ne cere să dăm totul. Sper să nu mai avem parte de incidentele din trecut. Nu vreau să vorbesc despre FCSB, nu e bine să te bucuri de răul altuia. A mai fost cineva care se bucura de răul nostru și acum…”, a mai spus Dan Nistor, care nu poate să râdă de FCSB, formație care a preluat ”lanterna roșie”.

”Am ieșit din corzi și începem să arătăm bine”

Fundașul Denis Ciobotariu, marcatorul primului gol, crede că Dinamo arată mult mai bine cu Dan Nistor și Diego Fabbrini în echipă: ”Mă bucur că mi-am ajutat echipa să câștige. Este o gură mare de oxigen, aveam mare nevoie de această victorie. Am jucat aproape tot sezonul la Chindia pe postul de fundaș dreapta și mă bucur că a ieșit bine. Am ieșit din corzi și începem să arătăm bine, cu Nistor, cu Fabbrini. Eu sunt de mic aici, știu ce înseamnă Dinamo, și a fost foarte stresantă ultima perioadă. Nu e bine să ne uităm la FCSB, ne vedem de treaba noastră”.

ADVERTISEMENT

Portarul Riccardo Piscitelli nu se entuziasmează după această victorie: ”Este o victorie de care cu siguranţă aveam nevoie. O căutam de ceva timp şi era extrem de importantă. Ne dă moral să putem să înfruntăm următoarele meciuri cu încredere maximă. Este o victorie care ne ajută foarte mult în acest moment şi suntem foarte mulţumiţi. Este o victorie a grupului, campionatul este lung. Trebuia să câştigăm, pentru că am pierdut multe partide, şi nu trebuie să ne entuziasmăm pentru că am câştigat atât de clar. Trebuie să construim încetul cu încetul şi să ne păstrăm această încredere pentru a putea realiza lucruri importante. Îl ştiu pe Pigliacelli, este o concurenţă între noi doi. Văd totul ca o competiţie, cu siguranţă”.

Dinamo a învins Hermannstadt, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a șaptea din Casa Pariurilor Liga 1. În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns pe ultimul loc în clasament.

ADVERTISEMENT