Fotbal intern

Dan Nistor nu va juca în Dinamo- Craiova! Ce i s-a întâmplat căpitanului “câinilor”. EXCLUSIV

20.07.2019 | 16:05
Dan Nistor nu va juca in Dinamo Craiova Ce i sa intamplat capitanului cainilor EXCLUSIV

Dan Nistor nu va juca în partida Dinamo- Craiova, din etapa a doua a Ligii 1, duminică, de la ora 21.00. Căpitanul “câinilor” nu este încă refăcut complet după o accidentare suferită în pre-sezon, iar oficialii roş-albilor nu doresc să rişte introducându-l din primul minut.

Dan Nistor nu va juca în Dinamo – Craiova. A resimţit dureri la antrenamente

Dan Nistor nu va evolua în Dinamo- Craiova din cauza unei accidentări. Aceasta a survenit în timpul ultimului amical înainte de startul Ligii 1, disputat chiar la baza de la Săftica împotriva celor de la Chindia Târgovişte.

Nu cred că e o problemă mare, a suferit o contractură. Vom afla dacă joacă împotriva celor de la Viitorul după ce vom avea rezultatul investigațiilor”, spunea, la acea vreme, Florin Prunea. Numai că respectiva contractură a recidivat la antrenamente, iar căpitanul roş-albilor nu a fost pe teren la umilinţa suferită de colegii săi în prima etapă, 0-5 la Ovidiu.

Vestea proastă pentru dinamovişti este însă că nici la primul derby al sezonului, cel împotriva oltenilor, Nistor nu va fi pe teren.  La antrenamentul de sâmbătă dimineaţa mijlocaşul de 31 de ani a resimţit din nou probleme, iar verdictul a fost că nu va fi forţat cu oltenii.

Dan Nistor a venit la Dinamo în sezonul 2016-2017, unde s-a impus imediat ca titular. A plecat apoi la CFR Cluj, unde însă nu a evoluat deloc, intrând într-un conflict cu antrenorul Dan Petrescu. S-a întors în Ştefan cel Mare după doar un sezon şi a fost numit căpitan al “câinilor”.

Tags: