Fotbal intern

Dan Nistor, peste Ianis Hagi, Denis Alibec şi Billel Omrani! La ce capitol îi depăşeşte

29.05.2019 | 15:03
Dan Nistor peste Ianis Hagi Denis Alibec si Billel Omrani La ce capitol ii depaseste

Dan Nistor a reuşit să depăşească jucători importanţi din play-off-ul Ligii 1 Betano într-un clasament al pasatorilor decisivi din sezonul 2018 – 2019, anunţă lpf.ro. Căpitanul formaţiei FC Dinamo Bucureşti este peste Ianis Hagi, Denis Alibec şi Billel Omrani, trei dintre atacanţii care au jucat în play-off.

Dan Nistor, peste Ianis Hagi, Denis Alibec şi Billel Omrani

Dan Nistor conduce într-un clasament al pasatorilor decisivi din Liga 1 Betano. Din pasele căpitanului de la FC Dinamo Bucureşti au fost înscrise 13 goluri. Al doilea cel mai bine clasat este Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj, cu 9 pase decisive. Francezul campioanei României este urmat în clasament de Denis Alibec (Astra Giurgiu), Gheorghe Ion (FC Voluntari) şi Florin Tănase (FCSB), toţi cu câte 7 assisturi. Mario Camora, căpitanul CFR-ului, Ianis Hagi, atacantul celor de la FC Viitorul Constanţa şi Darius Olariu, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Gaz Metan au câte 6 pase decisive.

Ianis Hagi şi Florin Tănase se află şi în topul golgheterilor din Liga 1 Betano, dar la o distanţă considerabilă de George Ţucudean. Atacantul campioanei României are 18 goluri înscrise şi este imposibil de depăşit deoarece Harlem Gnohere a înscris 15 goluri şi nu mai are de jucat nicio partidă, iar acesta este urmat de Elvir Koljic, Alexandru Mitriţă şi Mattia Montini, toţi cu câte 13 reuşite.

Ianis şi Gică Hagi cu trofeul câştigat în finala Cupei României. Sursă foto: sportpictures.eu
Ianis şi Gică Hagi cu trofeul câştigat în finala Cupei României. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Nistor are şi 6 goluri înscrise pentru Dinamo

Cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro, Dan Nistor a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2018 şi mai are contract cu formaţia antrenată de Mircea Rednic până în vara anului 2020. Mijlocaşul central are 32 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, a dat 6 goluri şi a oferit 13 pase decisive, dar mai are un meci de jucat din play-out.

Dan Nistor se gândeşte deja la plecarea de la Dinamo. Mijlocaşul anunţa la finalul lunii aprilie că şi-ar dori să prindă un transfer în străinătate. “Normal că te gândeşti, n-am o vârstă aşa înaintată, doar 30 de ani şi zic eu că sunt la vârsta potrivită pentru a reuşi un transfer în străinătate, dar vedem ce ne va oferi viitorul”, a spus Dan Nistor.