Sport

Dan Nistor și-a prelungit înțelegerea cu Universitatea Craiova. Mijlocașul era în ultimele 6 luni de contract

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Universitatea Craiova, Dan Nistor a decis să-și prelungească înțelegerea cu formația patronată de Mihai Rotaru.
14.02.2022 | 23:35
Dan Nistor sia prelungit intelegerea cu Universitatea Craiova Mijlocasul era in ultimele 6 luni de contract
Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Universitatea Craiova, Dan Nistor a decis să-și prelungească înțelegerea cu formația patronată de Mihai Rotaru. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cele două părți au ajuns la un acord chiar înaintea derby-ului cu rivala FC U Craiova, câștigat la pas de echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Mijlocașul de 33 de ani a ajuns în Bănie la începutul anului 2020 de la Dinamo pentru suma de 260.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a prelungit contractul cu Dan Nistor

Chiar înaintea marelui meci cu FC U Craiova, Dan Nistor și Mihai Rotaru au bătut palma ca fotbalistul să-și prelungească înțelegerea cu Universitatea Craiova, așa cum a anunțat prosport.ro.

Chiar dacă se afla în ultimele 6 luni de contract și putea semna cu orice club își dorea, jucătorul nu a lăsat niciodată impresia că și-ar dori să plece din Bănie. Ba mai mult, el a afirmat în mai multe rânduri că vrea să continue la Craiova.

ADVERTISEMENT

Nistor a acceptat oferta făcută de conducerea formației antrenate de Laurențiu Reghecampf și și-a pus semnătura pe prelungirea angajamentului. Din informațiile FANATIK, noul contract are o durată de doi ani.

Pasă de gol în derby-ul cu FC U Craiova

Chiar dacă a luat decizia să rămână la Universitatea Craiova, Dan Nistor a fost doar rezervă în partida cu FC U Craiova, din etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1, Laurențiu Reghecampf preferând să joace în centrul liniei de mijloc cu Alexandru Crețu și Alexandru Mateiu.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost trimis pe teren în minutul 62, în locul lui Jovan Markovic, și în scurt timp a oferit pasa decisivă la golul de 2-0 al lui Ștefan Baiaram, care a închis tabela și a trimis cele 3 puncte la gruparea lui Rotaru.

Dan Nistor a jucat 74 de meciuri și a marcat 10 goluri pentru Universitatea Craiova, alături de care a câștigat o Cupă și o Supercupă a României. În cariera sa, el a mai evoluat la AS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian (Franța), CFR Cluj și Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nistor le-a promis fanilor un nou trofeu

La începutul acestui an, Dan Nistor le promitea fanilor Universității Craiova câștigarea unui trofeu, fiind conștient de faptul că suporterii olteni au o foame foarte mare de performanță.

Mijlocașul de 33 de ani mărturisea că se simte foarte bine din punct de vedere fizic și că alături de coechipieri vor face o figură frumoasă în partea a doua a sezonului.

”Trebuie să strângem din dinți și trebuie să fim mai atenți la finalizare, pentru că am ratat foarte multe ocazii în tur, cu foarte mare ușurință. Cred că suntem pe drumul cel bun”, a spunea Nistor.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia Târgoviște: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT